kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kazada gözü moraran Mehmet Demirdağ haline şükrediyor.

Raylarda sızdı, tren üzerinden geçti

Erol ŞENNUR MERKEZ
Alkol aldıktan sonra rayların ortasında sızan Mehmet Demirdağ'ın üstünden tren geçti. Gözünü hastanede açan Demirdağ yaşadığına inanamıyor..
Adana'da önceki gün tren raylarının tam ortasında sızıp kalan ve üzerinden tren geçen genç, ölümden mucize eseri kurtuldu. İlginç kaza Adana'ya bağlı Karaisalı ilçesi Bucak köyünde meydana geldi. Askerden yeni geldiği bildirilen, işsiz Mehmet Demirdağ önceki gün aşırı derecede alkol aldı. Akşam saatlerinde köydeki evine yaya olarak gitmek isteyen genç, tren rayının üzerinde sızıp kaldı.

İKİ GÜNDE TABURCU EDİLDİ
Bu arada makinisti ve sefer sayısı belirlenemeyen tren, rayların tam ortasında yatan gencin üzerinden hızla geçti. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Demirdağ, uzun süre sonra çevredeki vatandaşlar tarafından kanlar içinde bulundu. Önce Karaisalı Sağlık Ocağı'na, ardından Adana Numune Hastanesi'ne sevk edilen Mehmet Demirdağ, hastanede tedavi altına alındı. Mucize eseri ölümden kurtulan gencin yakınları "Allah korudu. Parçalanarak ölebilirdi. Bu haline şükrediyoruz" dediler. Bu arada tedavisi tamamlanan Demirdağ hastaneden taburcu edildi.