kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gül, Büyükanıt'ı kabul etti

Yeni Haber
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı kabul etti. Orgeneral Büyükanıt, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Gül'e tebrik ziyaretinde bulundu.

*GÜL-BÜYÜKANIT BULUŞMASININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Gül'ün, makamında Orgeneral Büyükanıt'ı elini sıkarak karşılamasının ardından, Gül ve Orgeneral Büyükanıt basın mensuplarına poz verdiler.Çok sayıda gazetecinin izlediği kabul, görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti.

14.30 gerçekleşen ziyareti 55 basın mensubu izledi. Kabul öncesi görüntü almak için pozisyon alan kameramanlar ile fotomuhabirlerinin telaşına bir süre izleyen Gül, merdiven üstündeki kameramanları "Avizeye dikkat edin" diyerek uyardı.

Bu arada basın mensuplarıyla sohbet eden Gül, "Hepiniz burda mısınız?" diyerek espiri yaptı. Ardından gerçekleşen ziyarette Büyükanıt, "Hayırlı olsun, başarılar dilerim" derken, Genelkurmay Başkanı'na kalabalık gazeteci kalabalığını gösteren Gül'de, "Paşam, hepsi sizin için" şeklinde konuştu. Görüntü alınmasının ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

AJANSLAR