kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
UFUK SANDIK

Kadınlar neden geri park edemez?

Bu yıl 62'inci kez düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı kapılarını 13 Eylül'de açıyor. Ancak, fuarın ilk ziyaretçileri dünyanın dört bir yanından gelen ve sayıları 15 bini bulan basın mensupları olacak. Sabah Gazetesi de, dünyanın en büyük otomobil fuarını uzman bir kadroyla sizler için izleyecek. Dünya otomotivinde ki tüm yenilikleri Sabah Gazetesi'nden takip edebileceksiniz.
Alman otomobil markalarının gövde gösterisi yapacağı fuarda, bu yıl bir ilk gerçekleşiyor. Almanya'nın popüler kadın dergilerinden biri olan Brigitte de fuarda dev otomobil markalarının yanında bir stand açarak, "Kadınlar neden otomobili geri park edemez?" sorusuna yanıt arayacak. Dergi, verilecek konferanslarla kadın sürücüleri trafik konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Volkswagen tarafından desteklenen Brigitte standının kadınlardan daha çok erkeklerin ilgi göstereceğini tahmin ediyorum.
Açıkcası ben de çok merak ediyorum: Kadınlar neden geri park edemez? Umarım, fuar sonrasında bunun nedenini öğrenmiş oluruz.