kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Martta evlerini ayıran İsmail Hacıoğlu ile Ceyda Düvenci'nin; yakınlarına "Çözümleyemediğimiz sorunlar vardı. Ortak bir karar alarak ayrıldık" dedikleri söyleniyor.

Ceyda: Ayrıldık İsmail: Evleneceğiz

BÜLENT İPEK
Ceyda Düvenci ilişkileriyle ilgili, "Kesin olarak ayrıldık" derken İsmail Hacıoğlu başka telden çalıyor: Ayrılık yok. Evlenmeyi düşünüyoruz!..
Aynı soruya farklı cevap
22 yaşındaki İsmail Hacıoğlu ile kendisinden sekiz yaş büyük sevgilisi Ceyda Düvenci'nin aşkı bitti mi bitmedi mi? İki sevgilinin bu soruya cevabı taban tabana zıt! Aralarındaki yaş farkı nedeniyle aşkları olay olan ikiliden Düvenci'nin önceki gün yaptığı, "İsmail ile ayrıldık. Tekrar dönüşü de yok!" açıklamasına Hacıoğlu'nun cevabı kafaları karıştırdı: Ayrılık yok; evlenmeyi düşünüyoruz!

Hacıoğlu kıta değiştirdi
İsmail Hacıoğlu'nun, 'Kabadayı' filminin setinde genç oyuncu Aslı Tandoğan'la yakınlaştığı, Ceyda Düvenci'nin de sevgilisinin bu ihaneti üzerine ilişkiyi bitirdiği iddia edilmişti. Hatta genç oyuncu Hacıoğlu'nun, Düvenci'yi unutabilmek için üç yıl yaşadıkları Etiler'deki evini satarak Anadolu Yakası'na yerleştiği söylenmişti.