kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Moda dünyasına raket sallayacak

Bu yıl Wimbledon Tenis Turnuvası'nın yıldızı olan Amerikalı tenisçi Venus Williams, tenisteki başarısını moda dünyasında da göstermeye kararlı. Ünlü tenisçi kendi giyim markasını piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor ..
Tenis denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Amerikalı tenisçi Venus Williams, geçtiğimiz temmuz ayında dördüncü kez şampiyon olduğu Wimbledon Tenis Turnuvası'yla tüm dikkatleri üzerine çekti.

KASIMDA RAFLARDA
Wimbledon'daki maçları esnasında kendisini izleyen sevgilisi ünlü golfçü Henry 'Hank' Kuehne'nin de desteğiyle başarısına başarı katan Williams, şimdi de moda dünyasına girmeye hazırlanıyor. Kasım ayında Amerika'da satışa çıkacak olan 'EleVen' markasıyla hayranlarıyla buluşacak olan ünlü tenisçi, markası altında şık kıyafetlere ve aksesuvarlara yer verecek. İş hayatındaki başarısını özel hayatına da yansıtan Williams, bir süredir ünlü golfçü Henry Kuehne ile mutlu bir beraberlik yaşıyor. "Venus hayatımda tanıdığım en şefkatli ve en eğlenceli kadın" diyen Kuehne, her ikisinin de profesyonel sporcu olmasının ilişkilerini olumlu yönde etkilediğini söylüyor.
Haberin fotoğrafları