kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Emine Erdoğan'dan tanışma yemeği

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, 22 Temmuz seçimlerinin ardından milletvekili eşleri ve bayan milletvekilleriyle "tanışma yemeği" toplantısı düzenliyor.

Emine Erdoğan, 10 Eylül Pazartesi günü AKP'li milletvekili eşleri ve bayan milletvekilleri için tanışma yemeği düzenliyor. 309 AKP'li erkek milletvekilinin cep telefonlarına mesaj çekilerek eşlerinin, Emine Erdoğan tarafından verilecek tanışma yemeğine davet edildi. AKP'de bulunan 30 bayan milletvekiline de aynı davet yapıldı. Emine Erdoğan'ın özel kalem müdürü ve Genel Merkez tarafından organize edilecek yemek programına Meclis'te bulunan diğer parti ve bağımsız milletvekillerinin eşleri kapsam dışında tutuldu.

Bu arada yemeğin Resmi konut yerine başka bir yerde verilmesi kararı alındı. 22 Temmuz seçimlerinin ardından yoğun bir gündemle çalışan Meclis'in tatile girmesini fırsat bilen Emine Erdoğan, Ramazan ayı girmeden bu yemeği düzenlemek istediği kaydedildi. Bu ay sonu yeni doğan torununu görmek için ABD'ye gidecek olan Bayan Erdoğan'ın, 30 bayan milletvekiline de Pazartesi gününe kadar seçim bölgelerine gitmemeleri, verilecek tanışma yemeğinden sonra gitmeleri önerisi götürüldüğü ifade edildi.

(ANKA)