kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Örtüye bakmam icraata bakarım

Yeni Haber
Bilkent Odeon Gösteri Merkezi'nde sahne alan Sezen Aksu, şarkıları ve sahne performansıyla izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Bilkent Odeon Gösteri Merkezi'nde yaz konserleri kapsamında sahne alan Aksu, eski ve yeni 20 eserini seslendirdi.Erdem Sökmen ve Erdinç Şenyaylar gibi ünlü iki gitar virtüözünün de aralarında bulunduğu 14 kişilik orkestra önünde şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, şarkı aralarında da siyaset başta olmak üzere çeşitli konularla ilgili mesajlar verdi. Sağlık problemleri olmadığı takdirde her yıl Ankara'da konser vermek istediğini belirten Aksu, yaz konserleri kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde konser verdiğini söyledi ve bundan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Aksu, şarkılar sayesinde izleyicilerle gönül bağı kurduğunu belirterek bu bağın hayatı kolaylaştırdığını kaydetti. Gündeme ilişkin esprili değerlendirmeler de yapan Minik Serçe şunları kaydetti:

''Örtüye bakmam icraata bakarım, iyiyse şapka çıkarırım. İçimde çok iyi hisler var. Türkiye'de çok güzel şeyler olacak. Demokrasinin olmazsa olmazları var, buna uymamız lazım.''

Magazin programlarını da eleştiren Minik Serçe, uzun süredir magazin programlarını izlemediğini belirtti. Türkiye'nin 300 kişiden ibaret olmadığını söyleyen Aksu, ''magazin medyasının Türkiye'den haberleri olmadığını'' savundu.

Aksu, konseri izlemeye gelenlerden söz konusu programlara karşı tavır göstermelerini istedi.Seslendirdiği şarkıların nakaratlarına eşlik eden izleyicilerin performansına hayran kaldığını da ifade eden Aksu, konserde ''yol arkadaşım'' adlı yeni bestesini de seslendirdi.Vokalisti Nurcan Eren'in de bir şarkı söylediği konser izleyicilerin alkışlı tezahüratları eşliğinde sona erdi.

AA