kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Adliye günlüğü

Ferhat Göçer'e eski eşinden dava
Doktor-şarkıcı Ferhat Göçer son aylarda çok sıkıntılı. Önce meslektaşı Kayahan'la 'Ekrana ailesiyle çıkıyor' polemiğine girdi. Ardından hakkında Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki görevini ihmal ettiği gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

BİR YILDIR KIZINI GÖRMÜYOR
Göçer'e şimdi de 10 yaşındaki kızı Yağmur'la ilgilenmediği iddiasıyla eski eşi Dr. Berna Hocaoğlu tarafından 2 bin 500 YTL tutarında nafaka davası açıldı. Göçer'in, doğuştan kalp hastası olan ve doktorunun 'özel bakıma ihtiyacı var' raporu verdiği çocuğunu bir yıldan uzun zamandır görmediği belirtildi. Hocaoğlu, konuya ilişkin "Davadan önce konuşmam doğru olmaz" dedi. 11 Eylül'de Bakırköy 1. Aile Mahkemesinde görülecek davayla ilgili konuşmak için aradığımız Ferhat Göçer'e ise telefonu kapalı olduğu için ulaşamadık.

Helin'in mağaza sevdası Hülya Avşar'ı icralık etti
Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Büyükdere'deki köşkünün çalışanlarıyla mahkemelik olan Hülya Avşar, bu kez de kızkardeşi Helin Avşar'ın bir süre önce Bebek'te açıp jet hızıyla kapattığı 'Helinist' adlı mağazanın sahipleri tarafından icraya verildi.

30 BİN YTL BORCU VAR
Konuş Yapı Sanayi Limited Şirketi'ne ait olan binanın sahibi Mustafa Konuş, önceki gün avukatı aracılığıyla icra müdürlüğüne başvurdu ve Helin Avşar'ın geçtiğimiz şubat ayında kapattığı 'Helinsit' mağazasında tam 30 bin 373 YTL'lik tadilat işlemi yapıldığını ancak aradan geçen onca zamana rağmen bu paranın kendisine ödenmediğini öne sürdü. Mağazayı kiralarken sözleşme imzaladığı Hülya Avşar hakkında takip başlatan Konuş, borcunu 7 gün içinde ödemesi ya da mal beyanında bulunması için ünlü sanatçıya tebligat gönderdi.

Savcılık İbo'yu haklı buldu Savcılık İbo'yu haklı buldu

Kuşadası'nda bulunan otelinin döşemesi için ödeme yapmadığı gerekçesiyle kendisine haciz koyduran Doğtaş Mobilya yöneticilerine, şov programında tehdit ve hakaretler savurduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan İbrahim Tatlıses, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suçsuz bulundu.

AMAÇLARI REKLAM YAPMAK

Tatlıses savcılığa verdiği ifadede, ödemelerinin bir kısmını yaptığını ancak istediği malzemelerin kendisine eksik olarak teslim edildiğini söyledi. Ayrıca şikayetçi İsmail ve Davut Doğan kardeşleri kendisini kullanarak reklam yapmakla suçladı. Televizyon kayıtlarını ve tarafların sundukları belgeleri inceleyen bilirkişi heyeti, İbo'nun sözlerinin tehdit ya da hakaret içermediği yargısına vardı. Savcılık ise ünlü türkücü hakkında takipsizlik kararı çıkarttı.

Sortie'de konser verdi
Tatlıses önceki akşam Sortie'de sahne aldı. Konserine "Sortie denen yer demek burasıymış. Nihayet tanıştık" diyerek başlayan İbo, iki saat sahnede kaldı. İbo'yu dinlemeye gelenler arasında Berdan Mardini ve Ece Gürsel de vardı.
Haberin fotoğrafları