kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cem Yılmaz'ın yüreklere dokunan filmi atv'de

9 numara gözlükleri olan iki sihirbaz İstanbul'da dikiş tutturamayınca Anadolu'da turneye çıkıyor. Ama işler umdukları gibi gelişmiyor ve başlarına gelmedik kalmıyor..
Cem Yılmaz'ın son filmi 'Hokkabaz' TV'de ilk kez atv'de gösterilecek. İşte filmin konusu: İskender (C. Yılmaz) sihirbazdır. Ama onun ve çocukluk arkadaşı Maradona'nın (Tuna Orhan) dışında herkes onun 'hokkabaz' olduğunu düşünmektedir.

TURNEDE OLAY VAR
İstanbul'dan hızla kaçmak zorunda kalan ikili, turne programına İskender'in babası Sait'i de (Mazhar Alanson) dahil ederek, büyük risk alırlar. Baba Sait, İskender'i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, aynı zamanda görkemli bir dağılmaya sebep olur.

ÖDÜLLÜ FİLM
'Maradona' karakterini canlandıran Tuna Orhan, 18. Ankara Uluslararası Film Festivali, Ulusal Uzun Film Yarışması'nda "Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu" Ödülü'nü kazandı. atv 20.00

KİMLİK KARTI
Yönetmen: Cem Yılmaz, Ali Taner Baltacı Senaryo: Cem Yılmaz Görüntü yönetmeni: Uğur İçbak Müzik: Ozan Çolakoğlu Oyuncular: Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Kemal İnci, Gürgen Öz