kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Joker/Maxitoys

Parklar eve taşındı

08.06.2007
Oyun evleri, kaydıraklar, salıncaklar, piknik setleri, şişme havuzlar ve daha neler neler... Bahçenizde ya da balkonunuzda bu oyuncaklara yer açarak, çocuğunuza açık havada oynamanın keyfini yaşatabilirsiniz..
Havaların iyice ısındığı şu günlerde, çocukları evin içinde tutmak neredeyse imkânsız. Ama "Her gün parka götüremem," diyorsanız, evinizde küçük bir park ortamı yaratabilirsiniz. Bunun için küçük bir bahçe ya da geniş bir balkon yeterli. Üstelik çocukların temiz havadan ve gün ışığından yararlandığı zaman daha sağlıklı ve mutlu olacağını da unutmayın. Oyuncak firmaları yeni yaz sezonunda, çocuklar için birbirinden eğlenceli ve gelişimlerine katkıda bulunacak açık hava oyuncakları sunuyor. Joker/Maxitoys mağazalarında, birden fazla fonksiyonlu, dış hava şartlarına dayanıklı, bol seçenekli bahçe oyuncakları bulabilirsiniz. Oyun evleri, kaydıraklar, salıncaklar, kamp çadırları, piknik setleri, basket potaları, tahterevalli, bahçe oturma takımları, piknik masaları, doğa araştırma setleri ve uçurtmaların da bulunduğu birçok ürün satılıyor. En eğlenceli açık hava oyuncaklarından biri de uçurtma şüphesiz. Joker/Maxitoys'daki çeşit çeşit ve rengârenk uçurtmalar, çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini çekiyor. Çocukların açık havada yapılabilecekleri en keyifli aktivitelerden biri de bisiklete binmek... Üstelik bisiklete binmek için ille de büyük bir çocuk olmaya gerek yok. Hasbro Intertoy tarafından getirilen Playskool marka 'İlk Arabam', 9 aydan itibaren bebeklere bu keyfi yaşatıyor. Minikler yürüteç gibi ayakta kullanırken, biraz daha büyükler üzerine oturup gezinebiliyor. Tomy marka 'İlk bisikletim' ise 12 ay ve üzeri bebekler için tasarlanmış. Yürümeyi öğrenene kadar yürüteç, öğrendikten sonra da pedalsız bisiklet olarak kullanılabilen bu araç, pratik ve renkli tasarımıyla dikkat çekiyor. Ayrıca üzerindeki renkli şekilleri boşluklarla eşleştirmeye çalışırken, bebekler beyin jimnastiği yapmış oluyor.

RAHAT VE GÜVENLİ
E-Bebek.com
da çok sayıda bahçe oyuncağını bir arada bulabileceğiniz adreslerden biri. Chicco bahçe oyuncaklarının satıldığı E.Bebek.com'da tahterevallilerden salıncaklara, kaydıraklardan ayaklı potalara, kum havuzlarından masa ve sandalyelere kadar birçok ürün var. Bu oyuncaklar ile parkı evinize getirmeniz mümkün. Evinizin veya apartmanınızın bahçesinde çocuklarınız ve arkadaşları bu oyuncaklar sayesinde iyi vakit geçirebilirler. Açık alan oyunları ve spor, çocukların fiziksel aktivitelerde bulunabilmesi, rahatça hareket edebilmesi ve en önemlisi, sosyalleşebilmesi için gerekiyor. Çocukların boylarına uygun olarak tasarlanan Chicco Bahçe Oyuncakları, onların rahatça ve güvenli bir şekilde oynayabilmelerine olanak sağlıyor. E-bebek.com'da en çok ilgi gören bahçe oyuncaklarının başında villa geliyor. Çok fonksiyonlu villanın iç alanı oldukça geniş. Açılabilir panjurlu pencereleri ve kabartmalı duvarları, villanın dekorasyonunu zenginleştiriyor. Orman Evi de çocukların yoğun ilgi gösterdiği bir bahçe oyuncağı. Duvarları, dekoratif kabartmalarla süslenen evin bir posta kutusu, çalınabilen bir zili ve bir de saati bulunuyor. IKEA mağazalarında da çocukların açık havada eğlenmesine yönelik oyuncaklar bulabilirsiniz. Salıncaklar, çadırlar, tırmanma üniteleri, hamaklarla çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. IKEA
Haberin fotoğrafları