kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Başkent'in eğlence baronu gözaltında

Yeni Haber
Başkentin gece hayatının önde gelen isimlerinden olan Dursun Tatar, dün gece, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri Tatar'ın sürdürülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındığını bildirdiler ancak ayrıntı vermekten kaçındılar.

Geçtiğimiz yıl Ankara'nın Küçükesat Bölgesi'nde kanlı gazino hesaplaşmasıyla 1 kişinin öldüğü 4 kişinin ise yaralandığı olayla ündeme gelen Altınkapı, 1001 Gece ve Neo adlı gazino ve barların sahibi Dursun Tatar, dün akşam Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlendiği bir operasyonla gözaltına alındı.

DÜn geceki operasyon önce bir yıl kapalı kalan Altınkapı Gazinosu'nda başlatıldı. Bir yıl aradan sonra tekrar işletmeye açılan gazinoya baskın yapan polis ekipleri, kaçak olarak çalıştığı belirlenen 22 yabancı uyruklu kadını da gözaltına aldı. Ardından yine Dursun Tatar'a ait Neo Bar'a gelen polis ekipleri, suç örgütü çerçevesinde hareket ettileri gerekçesiyle burada çalışan 7 kişiyi de gözaltına aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen operasyonun son ayağında ise Dursun Tatar gözaltına alındı ve Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Dursun Tatar, geçen yıl Maksim ve Monamur Gazinoları'nın sahibi İrfan Atılgan ölümü ile gündeme gelmişti. Olayda Atılgan ölmüş, Tatar ile birlikte iki kişi yaralanmıştı.

Emniyet yetkilileri konuyla ilgili çalışmanın devam ettiği gerekçesiyle bilgi vermekten kaçınırken, soruşturmanın insan kaçakçılığı, tehdit, adam yaralama, işyeri kurşunlama gibi pekçok suç çerçevesinde yürütüldüğü ifade edildi.

(ANKA)