kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sulhi Aksüt

Sulhi Bey ile Hakan gerektikçe görüşüyor

* Sanat camiasında boşandıktan sonra yeni eşi ve eski eşiyle biraraya gelen sanatçılar var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Eski eşim (Hakan Ural) evlatlarımın biricik babası. İnanılmaz saygı duyarım; her zaman iyi olmasını, iyi şeyler yapmasını isterim. Ama şu andaki ortamımızda hep beraber buluşma noktaları falan olamaz. Ama çocuklarımla ilgili bir problem olduğunda bizimle irtibat kurar.

* Hakan Bey ve Sulhi Bey görüşüyorlar yani!
Tabii ki, neden olmasın? Çocuklar bizimle yaşıyor. Onların okulları, bir sürü şeyi oluyor. En ufak bir şeyde rahatlıkla görüşebilirler. Ama aynı ortamda ben olmak istemem. Eşim de olmak istemez. Çocuklar için tabii ki gerektiğinde telefonla görüşülür, babaanneleri var her şeyden önce. Ben babaanne ile çok sık görüşürüm. Ama öyle yan yana gelip görüşmek istemem.

RAHATSIZ ETMEK İSTEMEM
* Hakan Bey'in yeni eşiyle?
Hiç görüşmedim. Görüşmeme gerek yok. Herkes evini, yuvasını kurmuş, belli bir düzeni var. Rahatsızlık vermek, tedirginlik yaratmak istemem. Herkes mutlu olsun. Zannediyorum o da benim için aynı şeyleri düşünüyordur.

* Bu şekilde ilişki yaşayanlara nasıl bakıyorsunuz?
Herkesin özel hayatı tabii ama bana ters.Ben yapamam. O tip bir yapım yok.

* Çocuklarınızın böyle bir talebi oluyor mu peki?
Hayır, kesinlikle. Orada da çok mutlular, bizimle de. Engincan ile Melisa devamlı benimle kalıyor zaten. Hafta sonu babalarına giderler. Hiçbir problem olmaz. Belli bir düzen var. Çocuklar mutlu, biz mutluyuz, karşı taraf mutlu. Böyle devam etmekte yarar var.
Haberin fotoğrafları