kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mutlu İnşaat'tan Bodrum'a iki proje

30.08.2007
Mutlu İnşaat tarafından Bodrum'da inşa edilen Loca Bodrum ve Loca Yalı projelerinde fiyatlar, 389 bin ile 876 bin dolar arasında değişiyor..
Mutlu İnşaat, Bodrum'da Loca Bodrum ve Loca Yalı olmak üzere iki yeni projeye başladı. Loca Bodrum evleri, eski zeytin ağaçları ile bütünleşmiş peyzaj içinde, 16 bin metrekarelik bir arazi üzerine kuruluyor. Yüzde 20'si yaşam alanlarına, yüzde 80'i de yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılan proje, Mayıs 2008'de teslim edilecek. İnşasına geçtiğimiz yılın kasım ayında başlanan Loca Bodrum denize beş dakikalık yürüme mesafesinde U tipi 259 metrekare büyüklükte ve L tipi 232 metrekare büyüklükte üç katlı toplam 36 evden oluşuyor. Gündoğan'a 10 dakika, Türkbükü'ne 15 dakika mesafede olan Loca Bodrum projesinde ısı yalıtımlı çift camın yanı sıra, PVC doğrama ve doğal taş kaplama kullanılıyor. Depreme dayanıkla radye temeller üzerine inşa edilen Loca Bodrum'da ADSL bağlantısı, uydu sistemi ve paket atık arıtma sistemi de bulunacak. Su arıtma sistemiyle her odada klima sistemi alt yapısının yer alacağı projede, özel güvenlik sistemi, yüzme havuzu, soyunma odaları ile kafebarın bulunacağı 500 metrekarelik sosyal tesis de projelendirildi. L tipi villaların fiyatlarının 389 bin ile 449 bin dolar arasında değiştiği Loca Bodrum'da U tipi villaların fiyatları ise 429 bin ile 497 bin dolar arasında değişiyor.

Bodrum'a 25 kilometre uzaklıkta

Bodrum'a 25 kilometre mesafede bulunan Yalıkavak Gökçebel koyunda A, B ve C tipi olmak üzere 2 katlı toplam 14 evden oluşan Loca Yalı projesi ise 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor. Projede, özel bahçeli, deniz manzaralı, yüzme havuzlu bir yaşam alanı sunuyor. Villaların fiyatları 760 bin ile 876 bin dolar arasında değişiyor.