kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şelale Evleri kasımda teslim

Cesa İnşaat tarafından Şerefali'de inşa edilen Şelale Evleri kasım ayında teslim edilecek. 54 dairelik projede fiyatlar 275 bin YTL'den başlıyor..
Cesa İnşaat tarafından Ataşehir Şerefali'de yapılan 54 daireli Şelale Evleri, kasım ayında teslim edilecek. Büyüklükleri 127 metrekareyle 155 metrekare arasında değişen konutların fiyatları, 275 bin ile 400 bin YTL arasında değişecek. Binalardaki statik uygulamaların Deprem Yönetmeliği'ne uygun olarak hazırlandığı projede, gerek yapısal emniyet gerekse teknoloji ile üretimin getirdiği avantajlar kullanılarak villa ve diğer yapı türleri ahşap karkas sistemi ile tasarlanıyor.

Her blokta iki asansör
TSE ve ISO-9001 kalite belgeli yapı malzemeleri ile inşa edilen Şelale Evleri'nde yetişkin ve çocuklar için yüzme havuzlarının yanı sıra, basketbol sahası, çocuk parkı, yeşil alanlar gibi sosyal alanlar da bulunacak. Tüm dairelerin ihtiyacı kadar kapalı otoparkın düşünüldüğü projede, projeye adını veren bir de şelale yer alacak. Her türlü sosyal alanın bulunacağı projede yer alan konutlarda mermer ve granit kullanılıyor. Kapaklı ankastre vestiyer dolabının yer alacağı projede, salonda lamine parke, mutfakta ise seramik kullanılıyor. Beyaz eşyanın da bulunacağı konutlarda, ahşap kaplama çelik kapı ile yine ahşap kaplama oda kapıları yer alacak. Çift açılımlı pimapen kullanılacak Şelale Evleri'nde görüntülü diafon sistemi de ev sahiplerine hizmet verecek. Yangın durumları için su deposunun da düşünüldüğü konutlarda, kamera sistemi ile bina içi telefon sistemi de bulunuyor. Her blokta biri 6 kişilik diğeri de sedye, eşya ve yük taşımak üzere iki asansör bulunacak Şelale Evleri'nde asansör ve ortak alanlar için jeneratör de olacak.
Haberin fotoğrafları