kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber turu...

Okulun ilk üç günü ulaşım ücretsiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, 2007-2008 eğitim-öğretim yılının ilk üç günü 06.00-10.00 ile 16.00-20.00 saatlerinde İETT, halk otobüsleri, vapur, deniz motorları, metro ve hafif metro seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. Topbaş, ticari taksilerin de aynı saatlerde öğrenci ve velilere yüzde 50 indirim yapacağını belirtti. Kadir Topbaş dün düzenlediği basın toplantısında ayrıca İETT'nin 800 ek sefer koyacağını, 7 bin polis ve 1037 zabıtanın görev yapacağını kaydetti. Topbaş, İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası'nın öğrenci ve velilerine yüzde 50 indirimle hizmet vereceğini kaydederek, "Umarım bütün taksiciler buna uyar" dedi. İstanbul'da 18 bin taksici olduğunu söyleyen İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Mustafa Silahlıyürek ise, herhangi bir sorun çıkması durumunda 0212- 2836542 numaralı telefona şikayetlerin bildirilebileceğini söyledi.

İki kuru yük gemisi çarpıştı: 1 kişi kayıp
Gebze Darıca Yelken Kayalığı mevkiinde iki kuru yük gemisi çarpıştı. İlk belirlemelere göre 15 kişinin yaralandığı, gemi başmühendisi Selahattin Şengül'ün kayıp olduğu bildirildi. Darıca Yelken Kayalığı mevkiinde dün akşam saatlerinde demir yüklü Zinnet Mete adlı gemi ile Turgut Kocabaş adlı kuru yük gemisi çarpıştı. Çarpışmanın ardından 16 personeli bulunan Turgut Kocabaş adlı kuru yük gemisi battı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yetkilerinden alınan bilgiye göre gemide ki 15 personel kurtarıldığı, 1 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Yaralılar Gebze Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Zayıf kadınlar yatakta daha iyi
Almanya'da aşırı kilolarından dolayı tedavi gören kadınların seks yaşamı üzerinde yapılan bir araştırmada, kilo veren kadınların yataktaki performanslarının arttığı tespit edildi. Berlin'deki Sexualwessenschaft Enstitüsü'nün yürüttüğü araştırmada, 10 kilo veren kadınların seks yaşamlarında kilolu oldukları döneme göre daha mutlu oldukları ortaya çıktı. Testlerde kadınlara 1 ila 5 arasında not verildi. Zayıf kadınlar, test sonucunda 2.1 puan alarak diğer hemcinslerine göre yatakta daha eğlendirici ve daha iyi çıktı.