kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ebru Destan, Cengiz Abazoğlu imzalı ilginç kostümünün kendisini dış etkenlerden koruduğunu söyledi ve ekledi: Bence herkes bir şekilde kendisini korumaya almalı.

'Boy Friend' şarkısı gay arkadaşlara!

Özlem AVCI/MAGAZİN
'Ayrılık Soğuk İklim' adlı yeni albümünü tanıtan Ebru Destan'dan ilginç açıklama: Ben bakkal müziği yapıyorum ve 'Boy Friend' adlı şarkımı gay arkadaşlara hediye ediyorum..
Eski manken Ebru Destan, 'Ayrılık Soğuk İklim' isimli ikinci albümünün tanıtımını önceki gece Sortie'de düzenlenen bir davetle gerçekleştirdi. Müzikte kendini çok geliştirdiğini belirten Destan, "Zaman bana çok fazla şey kattı. İlk albüm arasındaki farkı sizler de göreceksiniz. Kulvarım popüler müzik ve ben de bakkal müziği yapıyorum. Son zamanlarda tartışılan her şey bu albümde var" dedi.

POLEMİĞE ZEMİN HAZIRLADI
Ebru Destan, yeni albümünde yer alan 'Boy Friend' isimli şarkıyla ilgili de polemik yaratacak bir açıklama yaparak, "Bu parçayı hem bayanlara hem de gay arkadaşlarımıza armağan ediyorum" şeklinde konuştu. Sortie'deki tanıtımda Cengiz Abazoğlu imzalı bir kıyafet giyen Ebru Destan, "Bu elbise kendimi korumaya aldığımı simgeliyor" diyerek şunları söyledi:

KİMSE YANIMA YAKLAŞAMIYOR

"Bu elbiseyi giyince ben kimseye yaklaşamıyorum, kimse de bana yaklaşmıyor. Bence dış etkenlere karşı herkes kendini bir şekilde korumaya almalı. Artık daha minimalize bir çevrede yaşıyorum ve daha sevgi üzerine kurulu bir hayatım var. İnsan hayatı boyunca her evresinde zarar görüyor. Ben hiçbir şeyi kolay kazanmadım."