kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Jaguarcı Küçükberber kalbine yenildi

Güngör KARAKUŞ / MERKEZ
Jaguar distribütörü Mete Küçükberber, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Narkotik, daha önce uyuştucudan gözaltına alınan ünlü playboy'un evinde arama yaptı..
Jaguar otomobil firmasının Türkiye temsilcisi Zeki Küçükberber'in oğlu Mete Küçükberber, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Daha önce uyuşturucudan gözaltına alındığı belirtilen 43 yaşındaki ünlü playboy'un ölüm sebebini araştırmak için hastaneye gelen narkotik polisi, raporları inceleyerek yakınlarının ifadelerine başvurdu.

KALBİ SIKIŞIYORDU
Birkaç gündür kalp sıkışıklığı şikâyeti olan Mete Küçükberber, 16.00 sularında İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada müdahale edilen Küçükberber daha sonra tekrar evine gitti. Gece 21.00 sularında tekrar İstinye Devlet Hastanesi'ne gelen Küçükmermer, sevk edildiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hayatını kaybetti. Mete Küçükberber'in ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Eski eşi Firdevs Altan, hastane morgu önünde "20 yıllık eşimi kaybettim. Kocamı istiyorum" diye gözyaşları döktü. Narotik Şube'nin Küçükberber'in evinde arama yaptığı ancak şüpheli herhangi bir şeye rastlamadığı belirtildi. Küçükberber ailesi, adını 1980'li yıllarda, Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'la baterist damadı Asım Ekren'e Jaguar marka otomobil hediye etmesiyle duyurmuştu.
Haberin fotoğrafları