kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Grup seksin 'kızları': Bize kaba davrandı

Yıldız futbolcu Ronaldo'nun seks partisine katılan hayat kadınları anlattı: 200 kişiyle birlikte oldum. Ama bu kadar kabasını görmedim..
İNGİLTERE Premier Ligi futbol takımlarından Manchester United'la sezon başında rekor bir rakama sözleşme yenileyen Cristiano Ronaldo'nun, geçen haftaki Tottenham galibiyetini kutlamak için takım arkadaşları Luis Carlos Nani, Luis Anderson ve 5 hayat kadınıyla verdiği grup seks partisinin yankıları sürüyor. 6 saat süren seks âlemine katılan 5 hayat kadınından Tyese Cunnigham ve Gemma Storey, dün News Of The World'a konuştu.

3 BİN STERLİN ÖDEDİLER
18 yaşındaki Tyese 5 kız için toplam 3 bin sterlin ödendiğini belirterek şöyle konuştu: "Önce çok heyecanlandık. Ama tek istedikleri son derece kaba bir şekilde istedikleri pozisyonları almamızdı. Şu ana kadar 200 kişiyle birlikte oldum. Ama hiç kimse bu kadar ucuz kadın muamelesi yapmamıştı." Daha kaliteli görünmek için Debenhams mağazasından yeni bir iç çamaşır takımını yedek aldığını söyleyen 20 yaşındaki Jamaika kökenli Gemma ise, patronun kendisine "Kaliteli hizmet verirsen seni bir daha çağırırlar" dediğini anlattı.
Haberin fotoğrafları