kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aileler evliliği onaylamadı fotoğraf karesine girmedi

Mustafa DERYAHAN
İşadamı Tuncer Öztarhan ve sunucu Ece Erken dünyaevine girdi! Kenan Doğulu'nun sahne aldığı gecede, evliliği onaylamayan damadın babası yoktu, aileler fotoğraf karelerinde yer almadı..
Sunucu Ece Erken ile işadamı Tuncer Öztarhan, önceki gece Swissotel Sultanpark'ta düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. 400'e yakın davetlinin katıldığı düğün davetinde, damadın şahitliğini ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, gelinin şahitliğini İlkem Güçsav yaptı. Nikah töreninden sonra Kenan Doğulu sahne aldı, gecenin ilerleyen saatlerinde müzik, DJ Suat Ateşdağlı'nın yönetimine geçti... Ece Erken'in gelinliği İtalya'nın ünlü markası Pronovias'a diktirilirken, Tuncay Öztarhan'ın damatlığı ise Giorgo Armani koleksiyonundan seçildi.

HASTALIĞI BAHANE ETTİ!
Oğlunun yaşadığı ilişkiye başından beri itiraz eden damadın babası Vedat Öztarhan, hasta olduğu için düğüne katılmazken; çiftin ailelerinin nikah fotoğraflarına girmemesi dikkatlerden kaçmadı. Buna karşın Erken'in üvey kardeşi Selim Sefada, baştan sona düğünün organizasyonu ile yakından ilgilendi, üvey kızkardeşini yalnız bırakmadı. Çift balayı için Maldivler'e gidecek.
Haberin fotoğrafları