kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kemal Şahin, Adessa mağazalarının sayısının yıl sonuna kadar 273 olacağını söyledi.

Şahinler, H&M ve Zara'nın karşısına Adessa ile dikilecek

MELTEM ERSOY
H&M, Zara gibi markalara üretim yapan Şahinler Holding'in Başkanı Kemal Şahin, Adessa mağazalarının artık alt değil, orta gelir grubuna hitap edeceğini söyledi..
Aralarında H&M, Zara, Diesel, GAP, C&A, Puma'nın da bulunduğu dünyaca ünlü markalara üretim yapan Şahinler Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Adessa mağazalarını alt gelir grubundan orta gelir grubuna hitap edecek şekilde yenilediklerini söyledi. Şahin, başta Almanya olmak üzere toplam 5 Avrupa ülkesinde Adessa olarak var olduklarını hatırlatarak, "Bu yeni konseptle birlikte 250 olan mağaza sayımız yıl sonuna kadar 273'e çıkacak" dedi. Kemal Şahin, bünyesinde Vestino, Saix, Maver ve High Five gibi değişik markaları bulunduran Adessa'nın şimdiye kadar genellikle küçük şehirler ile büyük şehirlerin kenar semtlerinde yer aldığını, bundan sonra ise daha kaliteli ürünlerle 'daha hareketli' noktalarda var olacağını kaydetti. Şahin, şöyle devam etti:

D. AVRUPA VE RUSYA'YA GİRECEĞİZ
Önümüzdeki 5 yılda Polonya, Slovakya, Macaristan, Hırvatistan ve Litvanya'ya da gireceğiz. Gelecekte Rusya'ya da girebiliriz. Orta sınıfa hitap eden, bir ayağı Zara, bir ayağı H&M, bir ayağı C&A gibi moda giyen gençleri, daha fazla para ödemeye hazır olan müşterileri almak istiyoruz. Fiyat açısından Zara ile H&M'ye yakın olacağız." Şahinler Holding'in faaliyet alanlarından biri olan gayrimenkule de değinen Şahin, Beylikdüzü'nde 74 dönümlük arazi üzerinde 1 milyar dolarlık alışveriş ve konut projesinde önümüzdeki aylarda kazmayı vurmayı planladıklarını belirtti. Şahin, ayrıca Rusya, Almanya ve Ukrayna'dan inşaat teklifleri aldıklarını, bu konuda değişik görüşmeler yaptıklarını söyledi.