kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ezginin Günlüğü konserinde Barış için poster açıldı!

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Ezginin Günlüğü grubu, 'Çeyrek' adlı yeni albümünün ilk konserini Kuruçeşme Arena'da verdi. Konser sırasında geçtiğimiz ay hayatını kaybeden genç şarkıcı Barış Akarsu'nun anısına bir slayt gösterisi düzenlendi..
25'inci sanat yılını 'Çeyrek' adlı bir albümle kutlayan Ezginin Günlüğü grubu, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da sahne aldı. Konserin sunuculuğunu Grup Gündoğarken'in üyelerinden Burhan Şeşen yaptı. Yaklaşık 4 bin kişinin izlediği konsere Bulutsuzluk Özlemi, Grup Gündoğarken, Yavuz Bingöl, Yaşar, Haluk Levent, Feyza Eren, Vokaliz ve Yunan şarkıcı Vasiliki katılarak grubun parçalarını yorumladı ve geceye renk kattı. Konserde geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Barış Akarsu da anıldı. Burhan Şeşen genç sanatçıyı, "Ezginin Günlüğü'nün albümünde Barış'ın da emeği var. Biliyoruz ki o şu an aramızda" diyerek anons etti.

SLAYT GÖSTERİSİ AĞLATTI

Ardından konser alanındaki tüm ışıklar kapatıldı ve seyirciler Akarsu'nun resim ve kliplerinden derlenen bir slayt gösterisiyle baş başa bırakıldı. Konsere gelenlerin ayakta alkışlayarak izledikleri gösteri sırasında elinde genç şarkıcnın dev bir posteriyle sahneye fırlayan bir Akarsu hayranı, tüm seyircilerin gözlerini yaşarttı.

FİNALİ BİRLİKTE YAPTILAR
'Ebruli' ve 'Sardunya' gibi Ezginin Günlüğü'ne ait unutulmaz şarkıların ünlü isimler tarafından seslendirildiği konserde Gürol Ağırbaş ve orkestrası görev yaptı. Konserin finalinde tüm sanatçılar birlikte sahneye çıkarak 'Düşler Sokağı'nı seslendirdi. Bazı seyircilerin de soluğu sahnede almaları, grubun solistleri Hüsnü Arıkan ve Eylem Atmaca'yı çok mutlu etti.
Haberin fotoğrafları