kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İspanyol şarkıcı albüm kapağına Boğaz'ı koydu!

ESİN ÖVET MAGAZİN
İspanyol şarkıcı Monica Molina, eylül ayında çıkacak 'Autoretrato' isimli yeni albümünün kapağına; fonda Ortaköy Camii ve Boğaz Köprüsü'nün olduğu resmi koydu..
İspanya'nın en sevilen şarkıcılarından Monica Molina, eylül başında çıkması beklenen son albümü 'Autoretrato'nun kapağında bir İstanbul fotoğrafı kullandı. Boğaz'da çekilen fotoğrafta sanatçının arkasında Ortaköy Camii ile Boğaz Köprüsü'nün görüntüsü yer aldı. Türkiye'ye geldiğinde çektirdiği fotoğrafları İspanya'nın bir milyon tirajlı Lecturas dergisine anlatan Molina, özellikle İstanbul'un eski sokaklarını ve sıcak insanlarını öve öve bitiremedi. Kapaktan verilen ve sayfalarca Türkiye fotoğraflarının kullanıldığı haberde, özellikle Kapadokya ve İstanbul görüntüleri yer aldı.

AKSU'DAN ŞARKI SÖYLEMEK İSTİYOR

Albümün kapağında İstanbul fotoğraflarına yer verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Monica, bundan sonraki albümünde de bir Sezen Aksu şarkısı söylemek istediğini açıkladı. Monica "Türkler'e olan hayranlığımı Sezen Aksu şarkısı söyleyerek göstermek istiyorum" dedi. Bundan bir süre önce de İspanya'nın Sezen Aksu'su olarak tanınan Lolita isimli şarkıcı son albümünün tanıtım çalışmaları için Türkiye'ye gelmiş ve İspanyol Looc dergisinin kapak olmuştu.
Haberin fotoğrafları