kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Proje, radye temel üzerine perde beton sistemi ile inşa ediliyor ve siteyi kameralı güvenlik sistemi koruyor

Taşdelen'de 164 dairelik site Ağustos 2009'da teslim

23.08.2007
İmar İnşaat'ın inşa ettiği Seher Yeli Evleri, 164 daireden meydana geliyor. Konut fiyatlarının 120 bin YTL'den başlayıp 210 bin YTL'ye kadar çıktığı proje Ağustos 2009'da teslim..
İLİŞKİLİ HABERLER
Taşdelen'de 164 dairelik site Ağustos 2009'da teslim
İmar İnşaat, Taşdelen'de Seher Yeli Evleri isimli bir proje inşa ediyor. Yenidoğan mevkiinde, 9 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa edilen proje, orman manzarasına hakim bir tepede hayata geçiriliyor. 5 blokta toplam 164 daireden oluşan Seher Yeli Evleri'nde 2 farklı daire tipi inşa ediliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 120 metrekare olarak hesaplanırken, 3 oda ve 1 salondan meydana gelen daireler ise 140 metrekare büyüklüğünde.

Yüzde 75 yeşil alan

Radye temel üzerine perde beton sistemi ile inşa edilen Seher Yeli Evleri'nde katlar arasında ses ve ısı yalıtımı sağlamaya yarayan asmolen döşeme kullanılıyor. Her blokta çift asansör ve yangın merdiveni bulunan projenin gerçekleştirildiği toplam inşaat alanının yüzde 75'i yeşil alanlara ayrılıyor. Seher Yeli Evleri'nde yer alan sosyal donatı alanları arasında basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, spor merkezi, çocuk ve yetişkinler için yüzme havuzu bulunuyor. Projedeki açık ve kapalı otoparklardan daireye çıkış sağlanırken siteyi 24 saat kameralı güvenlik sistemi koruyor. Projede ayrıca elektrik kesintileri için jeneratör sistemi de kurulacak.

Özel ödeme planı
Ruhsatı 2007'de alınan Seher Yeli Evleri'nin inşaatının yüzde 30'u tamamlanmış durumda. Kat ve cephe farkından dolayı projedeki dairelerin fiyatları değişiklik gösteriyor. Seher Yeli Evleri'ndeki konutların fiyatları peşin 120 bin YTL ile 210 bin YTL arasında değişiyor. İmar İnşaat, her müşteriye özel, esnek vadeli ödeme planı yapabiliyor. Şirketin şu anki kampanyası kapsamında müşterilere peşin fiyatına vade imkanı sunuluyor ve tamamı peşin ödemelerde yüzde 20'ye varan indirim uygulanıyor. Konutların satışlarına yeni başlanan projedeki dairelerin yüzde 40'ı şimdiden alıcılarını bulmuş durumda. Seher Yeli Evleri'nin teslim tarihi olarak ise 2009 yılının ağustos ayı öngörülüyor.