kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gül, Erdoğan ve Toptan'ı kabul etti

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Gül, Erdoğan ve Toptan'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevi devraldıktan sonra Çankaya Köşkü'nde kutlamaları kabul etti.

Cumhurbaşkanı Gül, saat 20.05'ten itibaren kutlamaları kabul etmek üzere, konuklara kokteyl verilen Çankaya Köşkü küçük resepsiyon salonuna geldi.

Gül, kutlamada bulunmak üzere Köşk'e gelen TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu üyeleri ve bazı milletvekillerinin oluşturduğu konukların yanlarına giderek tek tek tokalaştı.

Kutlama için Çankaya Köşkü'ne gelenler arasında TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ile Abdüllatif Şener, Devlet Bakanları Ali Babacan, Beşir Atalay, Mehmet Aydın, Nimet Çubukçu, Kürşad Tüzmen, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Osman Güneş, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Ulaştırma Bakanı İsmet Yılmaz ile eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek'in de aralarında bulunduğu bazı milletvekilleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ATO Başkanı Sinan Aygün de yer aldı.

Gül, daha sonra basın mensuplarının isteği üzerine Başbakan Erdoğan ile ikili, TBMM Başkanı Toptan ve Erdoğan ile üçlü poz verdi. Basın mensuplarının kısa bir süre izlemelerine izin verilen kutlama programı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 20.40'da Çankaya Köşkü'nden ayrıldı. Öte yandan, 10. Cumhurbaşkanı Sezer'in görevi Cumhurbaşkanı Gül'e devrettikten sonra Çankaya Köşkü çalışanları tarafından alkışlanarak uğurlandığı öğrenildi.

(AA)