kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

TÜLİN'in bahçeli evindeki her şey 'İN'

Her hafta köşesinde yeni trendleri, in'leri ve out'ları ilan eden stil danışmanımız Tülin Kermen'in Nişantaşı'ndaki yeni dairesi kendisi için renkli, eğlenceli ve özgür bir alan yaratmak isteyenler için ilgi çekici fikirlerle dolu..
Stil ve alışveriş danışmanı Tülin Kermen, Nişantaşı'ndaki yeni dairesini, sadece sevdiği eşyaları bir araya getirerek dekore etmiş; rahat ve huzurlu hissedeceği bir ev yaratmış. Kermen, 165 metrekarelik evi küçük bulsa da, bahçesini çok sevdiği için buraya taşınmaya karar vermiş. Mimar Alper Ocakçıoğlu'nun da yardımıyla, birkaç işlemle dört hafta içinde hayallerindeki evi yaratmış. Kermen'in iki oda ve bir salondan oluşan evinin tüm cepheleri yemyeşil bir bahçeye açılıyor. Kermen, yatak odası ve salondaki perdelerde sade bir tarz benimseyerek mekanın daha da genişlemesini amaçlamış.

EVİMİN ÇOCUKSULUĞU ÇOK

Yer kazanmak için depolama ünitesi olarak gömme dolapları tercih eden Kermen; "İnsanın giyim tarzı, işyerindeki masası, çantasının içi ve en önemlisi de yaşadığı yer kişiliğini birebir yansıtır. Benim evimde ise çocuksuluk yüzdesi fazla" diyor. Evde işlevsel ve kullanışlı eşyalar ağırlıkta. Stil danışmanı, evi için alışveriş yaparken kendisine bir şeyler hatırlatacak olan objeleri tercih ediyor. Evinin rengarenk bir dekorasyona sahip olmasının tek suçlusunun ise babası olduğunu söylüyor. Babasının renklerle oynamayı her zaman çok sevdiğini, kendisinin de onun çırağı olduğunu sözlerine ekliyor. Kendisi için renkli, eğlenceli ve özgür bir alan yaratmak isteyenler için ilgi çekici fikirlerle dolu bu ev, aslında birbirinden bağımsız birçok tarzı içinde barındırıyor. Kısaca Tülin Kermen'in ev dekorasyonundaki mottosu, 'sevmeden asla!' (House Beautiful)
Haberin fotoğrafları