kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"Gül'ü köşke balonla indirelim" önerisi

Yeni Haber
Anatolian Baloons'un sahibi Halil Uluer ilginç bir öneri de bulundu. Uluer, "Gül'ü balonla Kapadokya'dan Çankaya Köşkü'ne götürmek isteriz" dedi.

TBMM'de yarın yapılacak seçim sonrası Cumhurbaşkanı seçilmesi beklenen Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkü'ne devir teslim töreni için nasıl ve ne zaman gideceği tartışılırken ilginç öneriler ortaya atılmaya başlandı.

Nevşehir'e dünyanın en büyük sıcak hava balonunu getiren turizmci Halil Uluer, ANKA'ya yaptığı açıklamada, Gül'ün balonla Köşk bahçesine indirilmesini önerdi.
Ululer, helyum gazı ile ısıtılan balonun Ankara'da uygun bir yerden Gül ve eşini alarak havalanabileceğini ve yine Köşk'ün bahçesinde uygun bir yere inebileceğini söyledi.

Talebin gelmesi halinde bunu yapabileceklerini belirten Uuluer, "Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Sayın Gül'ü balonla Kapadokya'dan Çankaya'ya götürmek isteriz" dedi. Uluer, böylece bazı tartışmaların da sona erebileceğini ve Gül'ün Köşk'e eşi ile birlikte girebileceğini öne sürdü.

Dünyanın en büyük sıcak hava balonu filosunu Türkiye'de oluşturduklarını belirten Uluer, Kapadokya'da tanıtımını yaptıkları yeni balonu 500 bin YTL' ye mal ettikleri bildirdi, yine bu bölgede sivil havacılık okulu açılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.