kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı'nın ardından holding hisseleri ve yatırımlarıyla ilgili konuları iki kızının yani Sevil ve Dilek Sabancı'nın yürüttüğünü söylüyor.

Ağa'dan sonra onu çok arıyorlar tanıyan tanımayan dert anlatıyor

ŞELALE KADAK
ŞELALE KADAK
* Sakıp Sabancı halka çok yakın bir insandı. Arayanı, dert anlatanı da çoktu. Onun yokluğunda sizi mi arıyor derdi olanlar? Galiba öyle oldu. Tanıyan tanımayan çok telefon alıyorum. Çok da talep geliyor. .

* Ne istiyorlar sizden? Ben dayanamıyorum. Olabildiğince çok yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara. Ama tabii bir yerde ben de yetişemiyorum. Geçenlerde Sivas'tan aramış birisi. Zavallı öyle fakir ki, dişleri yokmuş. Benden diş istedi. Nasıl hayır derim. Dişlerini yaptırdık.

YARDIM ETMEK GÜZEL

* Her arayanın telefonuna çıkıyor musunuz?
Mümkün mü? Bazen, evde olunca dayanamayıp telefonu aldığım oluyor. Geçenlerde Ali Haydar'a (Sakıp Sabancı'nın sağ kolu) dedim ki bu böyle olmayacak. Diş için beni arayan kişi sürekli arıyor. Bari onu aylığa bağlayalım.

* Burada hepsini anlatmıyorsunuz. Ama ben yakın çevrenizden duydum. Çevrenizde yardıma kimin ihtiyacı varsa ya da kim evleniyorsa hepsini siz yapıyormuşsunuz.... Bunları yapmayınca ben mutsuz oluyorum. Kuaförüm var. Küçük çocuğunun kalp romatizması varmış. Rahmetli Sakıp Bey'de de vardı. O yüzden çok hassasım. İleride başına bir sorun açmasın diye ona da yardım ettim. Ben böyle mutlu oluyorum.