kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Erkan Özerman

'Best Model'ın 20'nci yılı şerefine özel gece

'Best Model of the World' yarışmasının 20'nci doğum günü, 1 Eylül'de görkemli bir gala ile kutlanacak. Türkiye'nin 84 'Best Model'ına 'Kristal Ödül' verilecek..
Moda ve sanat dünyasına pek çok ünlü manken kazandıran 'Best Model of the World' yarışmasının '20'nci onur yılı' şerefine; 1 Eylül'de Dolmabahçe Sarayı'na yıldız yağacak. Erkan Özerman'ın organize ettiği etkinlikte; bugüne dek Türkiye'nin 'Best Model'ı olmuş 84 manken ile 'Best Model of the World' organizasyonlarında yer alan modacılar, 'Kristal Ödül' ile onurlandırılacak.

DEFİLE DE OLACAK
2006'nın 'Best Model of the World'ü Rus manken Julia Lescova ile dünyaca ünlü stilist Stephane Rolandise; aralarında Güzide Duran, Deniz Akkaya, Sema Şimşek, Burak Hakkı'nın da bulunduğu 84 mankenin ödüllerini verecek. Bugüne dek Meltem Cumbul, Halit Ergenç, Mehmet Aslantuğ, Korhan Abay gibi ünlülerin sunduğu yarışmanın onur gecesinde bu görevi; Sinemis Candemir ile Begüm Kütük üstlenecek. Dolmabahçe Sarayı'ndaki görkemli galada ayrıca; 'Best Model of Turkey 2007'nin 20 bay ve bayan finalisti ile 'Best Model' tacını taşıyan 10 ünlü manken, Ankaralı modacıların defilesinde podyuma çıkacak.
Haberin fotoğrafları