kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
54 kilo olan Victoria Beckham, incecik vücudu ve kendine özgü giyim tarzıyla bir stil ikonu olarak görülüyor.

Victoria sayesinde iğne ipliğe döndüler

Victoria Beckham'ın İngiltere'den Amerika'ya yerleşmesi en çok yakın dostları Katie Holmes ve Eva Longoria'ya yaradı. 'Moda ikonu' lakaplı Beckham, arkadaşlarına verdiği tüyolarla onları hem zayıflattı, hem de eskisinden çok daha seksi görünmelerini sağladı..
David Beckham'ın Los Angeles Galaxy takımına transfer oluşundan sonra Beverly Hills'e yerleşen Victoria Beckham, 3 ayda Amerika'daki dostlarının dış görünüşlerinde inanılmaz değişimler yarattı. Beckham'ın sihirli değneğini değdirdiği ilk isim Katie Holmes oldu. Victoria, Tom Cruise'un tüm çabalarına rağmen zayıflatamadığı güzel oyuncuyu 56 kiloya düşürmeyi başardı. Ardından Holmes'un yıllardır uzun olan saçlarına el attı. Saçını Victoria'nınkine benzer şekilde kestiren Katie, başta eşi Tom Cruise olmak üzere herkesin beğenisini topladı.

6 HAFTADA 9 KİLO VERDİRTTİ
Beckham'ın dış görünüşünde değişim yarattığı bir diğer isim 'Desperate Housewives' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria oldu. Tony Parker'la yaptığı evlilik öncesinde Eva'yı sıkı bir diyete sokan Victoria, onun 6 haftada 9 kilo vermesini sağladı. Birlikte sık sık maça gittiği arkadaşına giyim konusunda da tüyolar veren Victoria, onun içindeki cesur yanı ortaya çıkardı. Longoria artık eskisine oranla çok daha iddialı giyiniyor ve incecik kalan bacaklarını gururla sergiliyor.
Haberin fotoğrafları