kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Yapma Balçiçek!..

SEVGİLİ Balçiçek kardeşim, durduk yerde Hayrünnisa Hanım'la Atıl Kutoğlu'nu savunma telaşına girmiş..
Meğer Hayrünnisa Hanım'ın First Lady olduktan sonraki baş şekli için Atıl Kutoğlu ile işbirliği yaptığı haberleri yalanmış. Böyle bir şeyin olmadığı, Kutoğlu'nun kendi reklamı için bu tevatürü çıkardığı da yalanmış.. Hayrünnisa Hanımın geciken yalanlamasının "Aslında vardı ama, yalanlamaya mecbur kaldılar sonunda" diyenler de komplo teoricileriymişler..
Savunma..
"Lider eşlerinin sabahtan akşama kendileri hakkında abuk sabuk kalem oynatanları yalanlaması mı gerek?."
Yapma Balçiçek?. Etme Balçiçek!.. Eyleme Balçiçek!..
Bayan Gül, rastgele bir lider eşi mi?.. Türkiye'de hani o beş sene daha süreceği ve Güler Sabancı Hanım'ın zenginliğini katlayacağı iddia edilen istikrar bile Hayrünnisa Hanım ve onun başıyla ilgili değil mi?.. Türkiye aylardan beri onun başını tartışmıyor, onun başını düşünmüyor mu?. Manşetlerde kocasından fazla o yok mu?.
Askerin sorunu Gül'le mi, Hayrünnisa Hanım'ın başıyla mı?.
Sen düşünmüyor musun, 30 Ağustos törenlerinde askerle Hayrünnisa Hanım'ın karşılaşmasını.. Sen düşünmüyor musun, bundan böyle Köşk resepsiyonlarında, askeri davetlerde olacakları..
Askeri mahallere sıkmabaş girmesi yasakken, Anayasa gereği Başkomutan eşinin sıkma başlı oluşunun nasıl kabulleneceğini.. Uzlaşmanın nasıl sağlanacağını.. Olmazsa, istikrarın nereye gideceğini, Borsanın ne hale geleceğini..
Şimdi bu Hayrünnisa Hanımın başı ile ilgili haberler günlerce manşetlerden inmiyor, ana haberlere taşınıyorsa, bu "Sabahtan akşama üretilen abuk sabuk kalem oynatma" diye geçiştirilir, açıklama gereği duyulmaz mı?.
Türk medyası bu kadar mı ucuz, bu kadar mı değersiz, bu kadar mı aşağılık Balçiçek?.
Etme.. Eyleme!..