kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Magazinin hedefindeki ünlü isimler

GEÇEN hafta magazinciler, "Orada Neler Oluyor?" programında bir deklarasyon yayınladılar. Bikinili/ mayolu yakalayamadıkları ünlüler hakkında "şikayette" bulundular. Magazin basını, kendilerinden kaçmayı başaran bütün ünlüleri, "içleri kan ağlayarak" da olsa kutluyordu. İşte sahillerde magazin medyası tarafından düzenlenen sürek avının hedefteki en gözde isimleri: (Kaynak: televizyongazetesi. com)

SEZEN AKSU: Bodrum'da denize girmeyi düşünüyordu ama paparazzilerden kaçamayacağını anlayınca, İzmir'e gitti ve Çeşme'de korumalar eşliğinde tekneye binerek tek kare fotoğraf vermeden sezonu kapattı.

EBRU GÜNDEŞ: Bodrum ve Çeşme'de tekne ile gözlerden uzakta tatil yaptı. Gündeş bir de kurnazlık yapmıştı. Bodrum'dayken Çeşme'de olduğu, Çeşme'deyken de Bodrum'da olduğu yalanını yayarak magazincilerden kaçmayı başardı. "Beni bikiniyle çekene 2 milyon dolar veririm" diye de paparazzilere meydan okudu.

TÜRKAN ŞORAY: Ne Bodrum'da ne de Çeşme'deydi. Şarköy'deki yazlığında dinlenmeyi tercih etti. TARKAN: Yaptığı bir kurnazlıkla paparazzilerden kaçmayı başardı. Antalya'da kısa bir tatil yapan Tarkan, denize açılacağı gün Antalya'dan ayrılacağı haberini yaydı. Böylece hedef şaşırtarak kurtulmuş oldu. BEYAZ: Kameraların olduğu hiç bir seçkin mekana, magazinin kalbinin attığı hiçbir yere adım atmadı.

OKAN BAYÜLGEN, Bodrum'daki yazlığında sevgilisi Berrak Tüzünataç ile tatil yaptı ama açık koylarda denize girmeyi tercih ederek yakalanma riskini yok etti.

TAMER KARADAĞLI: Yazlık bölgelere adım atmayarak kendini korumayı başardı.

DEMET ŞENER - İBRAHİM KUTLUAY: Tatil köyünden dışarı çıkmadılar.

DENİZ AKKAYA: Türkiye'de paparazzilerden kaçamayacağını düşünmüş olacak ki yurtdışında tatil yaptı. Yunan adaları olan Mikonos ve Kos'a gitti.