kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Gülfidan' da benim gibi hayata karşı dik duruyor

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN
'Ertelenmiş Hayatlar' dizisinde başrol oynayan Deniz Uğur: Canlandıracağım karakter beni çok etkiledi. 'Gülfidan' da yaptığı seçimler ve çalışıp, ürettikleri ile benim gibi dik durabiliyor!..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Gülfidan' da benim gibi hayata karşı dik duruyor
Birbirinden iddialı projelerle yeni yayın dönemine hazırlanan atv'de, 30 Ağustos Perşembe akşamı başlayacak 'Ertelenmiş Hayatlar' adlı dizi; trajik ve çarpıcı bir öyküyü ekrana getirecek. Kariyerini çok önemsediği için ailesiyle mutlu olmayı erteleyen bir adamın hikayesini konu alan dizide başrolleri; Deniz Uğur, Gökhan Atalay, Mesut Çakarlı ve Selda Özer paylaşacak.

OKUYUNCA AĞLADIM
'Ertelenmiş Hayatlar'da 'Gülfidan' karakterini üstlenen Deniz Uğur, rolünden çok etkilendiğini belirterek şunları söyledi: "Öyküyü okuduğumda ağladım. Bana son dönemde birçok dizi teklifi geldi ama 'Gülfidan' karakterini özellikle seçtim. Her koşulda ayakta kalabilen bir kadın olması beni çok etkiledi. Çünkü ben de kendi yaşamımda birey olmaktan gelen gücümle, hayatta yaptığım seçimlerimle ve duygularım konusunda çok dik durabiliyorum. Bunu herkes yapamıyor. Gülfidan'ın da bu yönünden çok etkilendim."

ERKEKLER İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Dizide Deniz Uğur'a başrolde eşlik edecek Gökhan Atalay ise bu proje için sakallarını kestirip, farklı bir imaja büründü. Atalay, 'Ertelenmiş Hayatlar'da, bir kaza sonucu eşini ve çocuğunu kaybedip, hayata küsen 'Sedat' rolünü canlandıracak. İddialı projenin diğer başrol oyuncusu Mesut Çakarlı da bu dizi için imaj değiştirip, hayatında ilk kez bıyık bıraktı! 11 yaşından beri oyunculuk yaptığını hatırlatan Çakarlı, şunları söyledi: "25 yıldır ilk defa 'ailenizin sanatçısı' Mesut imajının dışında 'sert' bir rol üstlendim. Uzun zamandır böyle bir karakter bekliyordum."