kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Bergüzar Korel

Hesapta olmayan nedenlerden öldü'

Neslihan TUNÇ
Tan Sağtürk'le sahiplendikleri chow chow cinsi köpeğin ilgisizlikten öldüğü iddiasını reddeden Korel, "Sağlık sorunu için ABD'ye gittik. Köpeği komşularımıza emanet ettik" dedi..
Bergüzar Korel, sevgilisi Tan Sağtürk'le birlikte "evlat edindikleri" chow chow (Çin aslanı olarak da biliniyor) cinsi Kont adlı köpeğin, onlar evde yokken bir otomobilin altında kalıp ölmesiyle ilgili açıklama yaptı. Öyküsü SABAH Cumartesi ekinde yayımlanan Kont'un ölümüne çok üzüldüklerini belirten Korel, köpeklerini asla ihmal etmediklerini ifade etti. Tan Sağtürk'le birlikte şu sıralar çok zor günler geçirdiklerini söyleyen Korel, ciddi bir sorunla boğuştuklarını ekledi. Gazetelere aşk gezisi diye yansıyan Amerika seyahatinin de bu sorunla ilgili olarak zorunlu bir yolculuk olduğunu ekleyen Korel, "Kont'u ikimiz de çok seviyorduk. Evin içinde durmuyordu. Bahçeden birkaç kez kaçtı. Bağlı olmayı da sevmiyordu. Ne yazık ki hesapta olmayan nedenlerle evden uzak kaldık. Bu arada da bütün mamalarını alıp komşularımıza emanet ettik" dedi. Yaşadıkları bu ciddi sorunla ilgili bir açıklama yapmayan Korel, "Bunu açıklamak Tan'ın bileceği bir şey. Ben herhangi bir şey söyleyemem" dedi.

MAĞDEN KÖŞESİNDE YAZDI
Tan Sağtürk, cinnet sonucu eşini ve kızını öldüren Hasır Restoran'ın ortaklarından Nizami Hakan Tokol'un köpeğini yanına almıştı. Ancak komşularının, Sağtürk'ün köpekle ilgilenmediğine ilişkin iddiaları üzerine, Radikal gazetesi yazarı Perihan Mağden, Sağtürk'e yönelik "Chow chow'un da eksik kalsın be hey muhteris" başlıklı ağır suçlamaların yer aldığı bir yazı kaleme almıştı.
Haberin fotoğrafları