kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Annesinin gözü önünde can verdi

Yeni Haber
Denizli'de cips almaya giden bir genç, evinin yaklaşık 50 metre uzağındaki araçtan atılan kurşunla hayatını kaybetti.

Olay, Halk Caddesi'nde meydana geldi. Mahir Büyükçulhacı (16), evinin yakınındaki markete cips almaya gitmek için yola çıktı.

Yaklaşık 50 metre uzaklaşan Büyükçulhacı, kırmızı ışıkta bekleyen 20 YK 337 plakalı araçtaki M.M.'nin silahından çıkan kurşunla yaralandı. Göğsünden vurulan Büyükçulhacı, yürüyerek yakında bulunan bir internet kafenin önündeki sandalyeye oturdu.

Yaralı genci görenler, hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Cankurtaranla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Büyükçulhacı, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, aracıyla firar eden zanlı M.M.'nin peşine düştü. Uzun bir takip sonrasında araç, 19 Mayıs İlköğretim Okulu yakınlarında bulundu. Aracın içindeki M.M. yakalanarak gözaltına alındı.

Hülya ile Mehmet çiftinin tek çocuğu olan Mahir Büyükçulhacı'nın, Denizli Ticaret Lisesi 10. sınıfa teşekkür belgesiyle geçtiği öğrenildi.

Çevresinde efendiliğiyle bilinen Mahir, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

Büyükçulhacı ailesinin yakınları, anne Hülya'nın olayı gördüğünü ifade ederek, şunları söyledi: "Mahir, cips almak için markete gitmiş. Annesi de tek çocuk olduğu için devamlı kendisini bir yere çıkarken balkondan izlerdi. Mahir, ışıklara geldiği sırada bir arabadan ateş açılmış. Annesi, oğlunun yere yığıldığını görüp olay yerine koşmuş."

CHA