kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bebek Parkı'nda köpek saldırısı

Yeni Haber
Beşiktaş Bebek Parkı'da sokak köpeklerinin saldırdığı bir kişi hastanelik oldu. Köpekleri beslediği ve vatandaşların üzerine saldırttığı iddia edilen bir kişi ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Alınan bilgilere göre, olay, Beşiktaş Bebek Parkı'nda, saat 02:00 sularında meydana geldi. İddialara göre, Bebek Parkı'nda oturan Erhan Binay (23) ile isminin Hasan olduğu öğrenilen kişi arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine "Köpekçi Hasan" olarak tanınan belirtilen kişi, parktaki sokak köpeklerini Erhan Binay'ın üzerine saldı. Binay, bir anda ondan fazla köpeğin saldırısına uğradı. Durumu fark eden vatandaşların müdahale etmesi üzerine Binay, köpeklerin elinden güçlükle kurtarıldı. Bacaklarında, kolunda ve karnında yaralar olan Binay'a ilk müdahale olay yerine gelen ambulans içerisinde yepıldı. Binay, daha sonra Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Köpekleri beslediği ve vatandaşların üzerine saldığı ileri sürülen Hasan isimli gence, vatandaşlar tepki gösterdi. Hasan isimli kişi uzun süre kendisini gözaltına almaya çalışan polis ekiplerine de direndi. Bu sırada Bebek Pankı'da onlarca başıboş köpek de dolaşmaya devam etti.

Vatandaşlar, köpekleri toplamayan yetkililere de tepkilerini dile getirdi. Çevre sakinleri, parkı dolduran köpeklerin sık sık insanlara saldırdığını ileri sürdü ve yetkililerin önlem almasını talep etti. Bebek'te "Köpekçi Hasan" olarak tanındığı belirtilen kişi ise polis tarafından gözaltına alınarak Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

CHA