kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aysu Baceoğlu

'Travesti davası'nda karar için bekleniyor

Canan YILMAZ/MERKEZ
Şenay Akay'a "Travestiye benziyor" dediği için 8 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Aysu Baceoğlu için geri sayım başladı..
Manken Aysu Baceoğlu'nun meslektaşı Şenay Akay hakkında, iki yıl önceki bir defile öncesinde yaptığı "Travestiye benziyor" açıklaması nedeniyle yargılandığı davada, karar aşamasına gelindi.

DELİLLER TOPLANDI
Baceoğlu'nun 'basın yoluyla hakaret' suçundan 2 yıldan 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davayla ilgili olarak bant çözümlerinin yer aldığı bilirkişi raporu; davanın görüldüğü Sarıyer 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. Mahkemeye önceki gün sunulan raporda; program sunucusunun manken Akay'ın ismini anması üzerine Baceoğlu'nun söylediği, "Ooo bugünlerde habire gol atıyorum ona. Benim ekmeğimle oynamasın. Allah yukarıda, ben kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum. Firma sahiplerinin de tercihi ben oluyorum. Çok özür dilerim. Travestiye benzeyen mankenlerle çalışmama kararı aldım. Yani çok erkeksi bulduğum mankenlerle aynı podyuma çıkmayacağım" açıklamaları yer aldı.

DURUŞMA EYLÜLDE
Raporda, Baceoğlu'nun başka bir röportajında ise bu kez meslektaşı hakkında söylediği şu sözlere de yer verildi: "Yani Şenayyy, sen bayağı bir evde oturacaksın. Ben bütün işlerde varım. Sen hiç merak etme. Paralar benim cebimde, çıtır çıtır işimi yapıyorum." Mahkemeye sunulan bilirkişi raporuyla birlikte; iki ünlü mankeni adliye koridorlarına taşıyan davanın delilleri de toplanmış oldu. Sarıyer 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın önümüzdeki duruşması eylül ayında yapılacak.
Haberin fotoğrafları