kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Ekmek Teknesi'nin yerine 'Fesupanallah' geliyor!

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
İsmini Erkin Koray'ın şarkısından alan atv'nin yeni sezon dizisi 'Fesupanallah' iddialı geliyor! 'Ekmek Teknesi'nin senaristi ünlü karikatürist Hasan Kaçan'ın kaleminden çıkan dizinin tanıtım yemeğinde kahkaha fırtınası esti..
atv'nin yeni sezonda ekrana gelecek olan iddialı dizilerinden 'Fesupanallah'ın tanıtım yemeği, tüm dizi ekibinin katılımıyla önceki akşam Sepetçiler Kasrı'nda yapıldı. 'Kurtlar Vadisi' dizisinin de yapımcısı olan Pana Film'in 'Ekmek Teknesi'nden sonraki yeni komedi dizisi 'Fesupanallah', adını Erkin Koray'ın ünlü şarkısından alıyor. Yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği ve 10 Eylül'de yayına girecek olan dizide; Hasan Kaçan, Cem Davran, Şafak Sezer, Kadir Çöpdemir, Ayşen Gruda, Şebnem Özinal, Özlem Tekin ve Erdal Tosun gibi isimler yer alıyor. Oldukça eğlenceli geçen tanıtım yemeği; Cem Davran, Kadir Çöpdemir ve Şafak Sezer gibi ünlü oyuncuların esprileriyle renklendi.

HER KESİM BEĞENECEK
Pana Film'in ortaklarından Bahadır Özdener dizinin 'Ekmek Teknesi' tadında bir dizi olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: "Ekmek Teknesi'ni sevenlerin alışık olduğu pazartesi gününü ve saatini seçtik. İnsanları pazartesi sendromundan kurtaracak bir dizi olmasını amaçlıyoruz. Fesuphanallah her kesime hitap edecek. Böyle bir kadroyu değil dizide, sinema filminde bile biraraya getirmek çok zor! Bu yüzden bu sezon, hem 'Kurtlar Vadisi' ile hem de 'Fesupanallah' ile iddialıyız. Birinci ve ikinciliği kimseye kaptırmayacağımızdan eminiz!" Türk Sineması'nın usta oyuncusu Ayşen Gruda da diziyle ilgili iddialı konuştu: "Bizi el üstünde tutun. Küresel ısınma, susuzluk gibi problemler varken; insanlar gülmeyi unutmuşken herkesi kahkahaya boğacağız!"

ŞANSLI HİSSEDİYORUM
Daha önce dram ağırlıklı dizilerde oynayan Şebnem Özinal ise, Fesupanallah'taki rolüyle, üzerine yapışan 'kötü kadın' imajından sıyrılacağını ifade etti: "İnce eleyip sık dokudum, üç yıldır dizilerde oynamıyorum. Farklı rollere bürünmek istedim. Komedi dizisinde oynamayı çok istiyordum. Böyle kuvvetli bir kadroya dahil olduğum için kendimi şanslı hissediyorum."