kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Ben bu filmi sevdim!..

HANGİ filmi sevdim?.. Eleştirmenlerin yerin dibine sokmak için yarıştıkları, Fantastik 4, Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi'ni..
Bakın peşin peşin söyleyeyim.
Ben bilim kurgu filmlerini severim.
Çocukluğumda Marvel çizgi romanlarının tiryakisiydim. Babam her nedense 1001 Roman adlı çizgi roman dergisini okumamızı istemezdi. Gizli gizli okurdum.
Ben Jessica Alba'yı da çok beğenirim.
Hoşuma giden bir kadının baş rolünü oynadığı, çocukluk nostaljilerimi yaşatan ve de hoşlandığım bir türden filmi sevebilirim değil mi?..
Bu ayni zamanda şu da demek?..
Benim gibi huylarınız yoksa, eleştirmenlere katılabilir, Gümüş Sörfçü'den hoşlanmayabilirsiniz.. Dikkat!..
Efendim Galactus adlı bir yaratık, yok ettiği gezegenlerin enerjilerini yiyerek yaşıyor. Bu işi yapan tetikçisi de Gümüş Sörfçü denen bir başka yaratık.
Sıra dünyaya gelince, Uzay'da maruz kaldıkları bir ışınlanma sonunda kozmik güçlere sahip olan 4 kahraman karşısına çıkıyor. Biri kollarını kilometrelerce uzatabiliyor. Öteki görünmez oluyor (Bu Jessica Alba). Üçüncüsü, alev topuna dönüp ışık hızına ulaşabiliyor. Dördüncüsü de, dünyayı kaldıracak kuvvete sahip.
Digital teknoloji çizgi romanların artık bire bir çekilebilmesini sağladığı için Gümüş Sörfçü, mesela Süpermanleri fersah fersah aşmış..
Bu ikinci Fantastik 4, ilkinden de iyi bence..
Süresi 90 dakika.. Sıkılmanıza imkân kalmadan bitiyor.
Bir yaz günü, 20 dereceye indirilmiş sinemada, dışarının 40 derecesinden de kaçıyorsunuz. Daha ne olsun?..
Haa.. Benim gibi meraklısı için.. Marvel çizgi romanları yaratıcılarından, Fantastic 4'ü de çizen Stan Lee, filmin bir sahnesinde görülüyor. Düğüne davetiyesiz geldiği için kapıdan çevrilen sosyetik konuk o..