kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cavcav: Sahada olay çıkartan cinayetten yargılansın

Yeni Haber
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Gökhan Güleç için oyuncunun manejerine tekliflerini sunduklarını belirterek,

"Gökhan Güleç için oyuncunun manejerine tekliflerini sundukla. Son karar Çapa'nındır." dedi.

Yeni sezon öncesinde teknik direktör olarak takımın başına getirdikleri Fuat Çapa'nın takımlarında başarıyı yakalayacaklarından emin olduğunu söyleyen İlhan Cavcav,

"Fuat Çapa'nın takımın başında başarılı olacağına inandığımız için göreve getirdik. Bu yıl takıma 4 yabancı oyuncu getirdik. Hazırlık döneminde havaların sıcak olmasından dolayı takımımız daha lige tam hazır diyemem. Rize maçı daha iyiydi. Gençlerbirliği galibiyete daha yakındı. Rizespor da kazanabilirdi maçı onlarda iyi oynadılar. Rizespor maçında takım olarak iyi oynadık. Kazandık .'' diye konuştu.

GÖKHAN GÜLEÇ İÇİN SON KARAR FUAT ÇAPA'NINDIR

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Gökhan Güleç için oyuncunun manejerine tekliflerini sunduklarını söyleyen Cavcav, bu transferle ilgi olarak ise şunları söyledi;

"Gökhan için bugün manageri ile konuştum. Daha verilmiş bir karar yok. Ama değerlendirme alacağız. Eger oyuncu ile anlaşırsak hocayla konuşacam. Son karar Fuat hocanandır. Biz Gençlerbirliği olarak kiralık oyuncu almıyoruz."

GENÇLERBİRLİĞİ GÖKHAN GÜLEÇ TRANSFERİNDEN SONUÇ ALAMADI

Bir süreden beri Beşiktaş Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın gözden çıkardığı Gökhan Güleç ile görüşmeler yapan Gençlerbirliği bu transferden sonuç alamadı.Güleç'in manajeri ile görüşen Kırmızı - siyahlı yönetim maddi konularda anlaşamayınca bu transferden vazgeçti.

Gençlerbirliği Genel Manajeri Cem Onuk yaptığı açıklamada, Gökhan Güleç'ten vazgeçtiklerini ve yerine daha kaliteli bir golcü aradıklarını söyledi.

Golcü oyuncuları Isaac'in sakatlanması ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olması ile gölcü oyuncu problemi çeken Gençlerbirliği Gökhan Güleç'i renklerine bağlamak istemişti.Beştepe İlhan Cavcav tesislerinde dün Güleç'in manajeri ile yüz yüze konuşan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav bu transferi bitirmek istemişti. Ancak bu sabah Cem Onuk yaptığı açıklamada Gençlerbirliği'nin bu transferden kesin olarak vazgeçtiği öğrenildi.

MEHMET ÇAKIR'IN FİYATI 5 MİLYON EURO

Transfer sezonunda 4 büyük takımın çok istediği ancak yüksek bonservis nedeniyle transferini bir türlü noktalayamadığı Mehmet Çakır için kendisini son olarak Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın aradığını söyleyen Cavcav, "Mehmet Çakır için Ziya Doğan beni aradı. Kendisine bu oyuncuya ihtiyacımız olduğunu ve veremeyeceğimizi söyledik.'' dedi.

Cavcav, Mehmet Çakır'ın transferiyle ilgili basında her gün bir haber çıktığını da belirterek, ''Mehmet Çakır'ın Gençlerbirliği ile 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Fakat şu anda 5 milyon euro verecek bir takıma hemen satarım. Bunun altında kimseye vermem. Çakır iyi bir futbolcu bu parayı versinler yarın hemen gönderelim. Eğer isteyen varsa ben çeketimi bile satarım. Ben ticaret adamıyım." diyerek sitem etti.

AZİZ YILDIRIM ESKİ HATALARINI TEKRAR ETMEZSE ROBERTO CARLOS'A VERDİĞİ PARAYI ÇIKARIR

İlhan Cavcav Fenerbahçe'nin Real Madrid'ten aldığı ünlü Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos için de ilginç açıklamarda bulundu.

Böyle önemli isimlerin Türkiye'ye gelmesinin Türk futboluna yararlı olduğunu da belirten Cavcav, ''Roberto Carlos'un Türkiye'ye gelişine ben olumlu bakılıyorum. Çok büyük isim. Aziz Yıldırım eski hatalarını tekrar etmezse ben inanıyorum ki Carlos'a verdikleri parayı gerek maç biletlerinden gerek forma satışından defalarcı çıkartaçaktır." şeklinde konuştu.

SAMET AYBABA'YA ÜZÜLDÜM

Gençlerbirliği'nin 2- 0 kazandığı maçtan sonrası kendisine ve takımına karşı olan olaylardan sonra istifa eden Çaykur Rizespor'un eski teknik direktörü Samet Aybaba ile ilgili olarakta konuşan Cavcav, "Samet Aybaba değerli bir teknik adamdı. Açıkçası üzüldüm. Aybaba'nın Rize takımının başında olması daha iyi olurdu." dedi.

Isaac'in ameliyat olup takımdaki yerini yaklaşık 2 ay kadar alamayacak olmasının takımdaki forvet sıkıntısını daha da belirginleştirdiğini söyleyen Cavcav, "Isaac'in sakatlanması bizi ayrı bir santror arayışına itti. Kesemize uygun ve iyi bir yabancı forvet alacağız. Transfer 10 gün içinde bitecektir." dedi.

OLAYLARI ÇIKARANLARI ADAM ÖLDÜRMÜŞ GİBİ YARGILANSIN

Sezon başı olmasına rağmen saha olaylarının erken başladığını da belirten Başkan Cavcav, olayları çıkaranların kovboy filmlerindekiler gibi teşir edilmeleri gerektiğini de belirterek,

"Trabzon futbol seyircisi yatağı olmasına rağmen oradaki 4- 5 seyircinin yapmış olduğu olayı kulübe mal edilmesi katılmıyorum. Müdahale eden kişileri adam öldürmüş gibi 10- 15- 20 sene gibi hasip cezası verilmesi gerekiyor. Belki bu ders olur. Yapanların kamuoyunda teşhir edilmesi lazım. Bu istenmeyen olayları çıkaranlar kovboy filmlerinde aranan insanların afişleri gibi stadlarda teşhir edilmeli. İlelebet bir daha maçlara girmemeleri gerekiyor.'' dedi.

Son olarak maçlarda görülen istenmeyen olayları değerlendiren Cavcav, "Bu olaylarla Türkiye Futbol Federasyonu bağlantısını kurmak yanlış bir değerlendirme olur. Bu olayları Kulüpler Birliği önleyebilir. Ama üzülerek söylüyorum. Kulüpler birliği iyi çalışmadığını görüyorum. Bu olayların son bulması için herkese ama öncelikle basına çok büyük görevler düşüyor." diye konuştu.



CHA
Puan Durumu
  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
1 Galatasaray 2 2 0 0 5 0 6
2 Ankaragücü 2 2 0 0 5 3 6
3 Beşiktaş 2 2 0 0 3 1 6
Tümünü göster...
4 Kayseri 2 1 1 0 4 2 4
5 Trabzon 1 1 0 0 2 0 3
6 G.Birliği 2 1 0 1 3 2 3
7 Gaziantep 2 1 0 1 3 2 3
8 İ.B.B. Spor 2 1 0 1 3 2 3
9 Sivas 1 1 0 0 2 1 3
10 V.Manisa 2 1 0 1 3 4 3
11 Fenerbahçe 2 1 0 1 2 3 3
12 G.B. Oftaş 2 1 0 1 2 3 3
13 Denizli 2 0 1 1 2 3 1
14 Konya 2 0 1 1 1 2 1
15 Bursa 2 0 1 1 0 1 1
16 Ankaraspor 2 0 0 2 2 4 0
17 Kasımpaşa 2 0 0 2 1 4 0
18 Ç.Rize 2 0 0 2 0 6 0
21:00
Romanya - Türkiye
Hazırlık Maçı (ATV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 G.B. Oftaş 0  
  Trabzon 2  
 Fenerbahçe 2  
  Gaziantep 1  
 Bursa 0  
  Galatasaray 1  
 V.Manisa 2  
  Ankaraspor 1  
 Konya 1  
  Kayseri 1  
 Sivas 2  
  İ.B.B. Spor 1  
 Ç.Rize 0  
  G.Birliği 2  
 Ankaragücü 3  
  Denizli 2  
 Kasımpaşa 1  
  Beşiktaş 2  
Haftanın Maçları
3. Hafta
 Fenerbahçe Sivas Cumartesi 18:45  
 G.Birliği Bursa Cumartesi 21:00  
 İ.B.B. Spor G.B. Oftaş Cumartesi 21:00  
 Gaziantep Beşiktaş Cumartesi 21:45  
 Trabzon Ç.Rize Pazar 18:45  
 Denizli V.Manisa Pazar 21:00  
 Ankaraspor Konya Pazar 21:00  
 Kayseri Kasımpaşa Pazar 21:00  
 Galatasaray Ankaragücü Pazar 21:45