kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Konserde Serdar Ortaç damatlık, Ebru Gündeş ise gelinlik giymişti.

İki gün boyunca sahnede rol yaptılar

Harbiye'de iki gün üst üste konser veren Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç'ın kuliste birbirlerinin yüzüne bakmadığı ortaya çıktı! Ama ikili sahnede mecbur oldukları için rol kesti!..
Dostlukları yıllara dayanan Ebru Gündeş ile Serdar Ortaç'ın iki gün süren Harbiye Açıkhava konserleri hıncahınç dolu geçti. Sanatçıların sahnede birbilerine ettikleri iltifatlar, anlattıkları anılar ve Ortaç'ın Gündeş'e yaptığı evlilik teklifi seyirciyi gülümsetse de sahne arkasında aslında bambaşka şeyler oldu.

YAN YANA GELMEDİLER

İkilinin aslında bir süredir konuşmadıkları ve önceden anlaşma imzaladıkları için bu konserlerde sahne aldıkları ortaya çıktı. Provalar sırasında bile yan yana gelmeyen sanatçılar, menajerleri aracılığı ile haberleşti. Sahnede son derece profesyonel davranan ikili, arkasında birbirlerine bakmadı bile. Ebru Gündeş ilk gün sahneden iner inmez kulisine bile uğramadan konser alanından ayrılırken, ikinci gün Serdar Ortaç'ın sürekli repertuvarı değiştirmek istemesi ve kapris yapması üzerine dayanamayıp, izleyicilere bu dostluğun bittiği mesajını "Bizi Serdar ile son kez birlikte gördünüz" sözleriyle verdi. İki ünlü önceki yıllarda da zaman zaman küsmüş, Ortaç'ın özür dilemesi ile barışmışlardı.