kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Lewis Hamılton İstanbul yarışına böyle hazırlandı!

Formula 1'in genç ve başarılı pilotu Lewis Hamilton, yarışların bu hafta sonu İstanbul'da yapılacak ayağından önce Saint- Tropez'de tatil yaptı. Ünlü pilot sevgilisiyle bol bol denize girip güneşlenerek enerji depoladı..
İstanbul 26 Ağustos'ta bu yılki Formula 1 sezonunun 12. yarışına ev sahipliği yapacak. Türkiye Grand Prix'sinde yarışacak pilotların arasında; Formula 1'de yarışan ilk siyah sporcu özelliğini taşıyan ve geçtiğimiz yıl GP2 serisinde şampiyon olduktan sonra MCLaren F1 takımına transfer olan Lewis Hamilton da yer alıyor.

PATRONUNUN YATIYLA GEZİYOR
Formula 1 kariyerinin ilk 9 yarışında da kürsüye çıkmayı başararak rekor kıran 22 yaşındaki Hamilton, İstanbul'a gelmeden önce Saint Tropez'de tatil yaptı. McLaren'in patronlarından Mansour Ojjeh'in kızı Sara ile aşk yaşayan ünlü pilot, Güney Fransa sahillerinin tadını müstakbel kayınpederinin Kogo adlı yatıyla koy koy gezerek çıkarttı.

ROMANTİZM DORUKTAYDI
Hamilton'un ikincilikle tamamladığı Monaco Grand Prix'si sonrasında verilen özel bir partide tanışan Hamilton ve Sara, tatil boyunca son derece romantik anlar yaşadı. Bol bol denize giren ve güneşlenen çift, sahilde el ele yürüyüşler de yaptı. Birbirlerine aşık oldukları gözlerinden okunan genç çift, kimi zaman deniz kenarında çocuklar gibi şakalaştı, kimi zamanda iskelede sarmaş dolaş oturarak romantizmin doruklarına ulaştı.
Haberin fotoğrafları