kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nezarethaneden türbansız çıktı

Fatih ŞENDİL MERKEZ
Beyaz giysileriyle namus cinayeti işlediği öne sürülen F.D.'nin türbanı nezarette başından alındı. Genç kadın adliyeye başı açık şekilde gitti..
İzmir'in Bornova ilçesi Işıkkent semtinde önceki gün Salih Karadeniz'in (45) öldürülmesi olayının zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan F.D., sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edildi. Cinayetten önce beyazlar giyinen genç kadın, uğruna ailesinin terk ettiği Salih Karadeniz'in kendisini para karşılığında başka erkeklere pazarladığını ve namusunu temizlemek için beyazlar giydiğini söylemişti. Önceki gece nezarete girerken türbanı başından alınan F.D.'nin adliyeye de başı açık gittiği görüldü.

ERKEK KARDEŞİ ARANIYOR
Karadeniz'in, evlenme sözü üzerine Van'daki ailesinin yanından kaçarak İzmir'e geldiğini söyleyen F.D., yanına yerleştiği kişinin daha sonra kendisiyle zorla ilişki kurup ardından kendisini ölüm tehdidiyle başka erkeklerle ilişkiye zorladığını öne sürdü. Bu olay üzerine İstanbul'daki erkek kardeşine telefon ederek durumu anlattığını ve yardım istediğini söyleyen F.D., İzmir'e gelen kardeşinin tabancayla bir el ateş ederek Karadeniz'i vurduğunu, daha sonra silahı kendisinin de alarak Karadeniz'e ateş ettiğini, ardından eline geçirdiği bıçakla vurmaya devam ettiğini, öldüğünü anlayınca polisleri beklediğini söyledi. Olayda tabanca kullandığı iddia edilen F.D.'nin kardeşi ve yanında bulunan arkadaşının da yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.