kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Osman Yağmurdereli'ye odası küçük geldi

Yeni Haber
AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli'ye Meclisteki odası küçük geldi. Yağmurdereli, yönetim kurulu üyeliği yaptığı Türkiye Kızılay Derneği'ndeki makam odasını kullanacak.

''TBMM'deki odaya sığamadım'' diye espri yapan Yağmurdereli, Meclis Halkla İlişkiler Binası B Blok 4. Bankodaki odasının küçük olduğunu ifade etti.

Çareyi taşınmakta bulan Yağmurdereli, 28 Nisan 2007'de yapılan kongrede Türkiye Kızılay Derneği'nin Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmesiyle buradaki makam odasını, Meclis çalışmalarında da kullanacak.

Yağmurdereli,AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu'nun isteği üzerine B Blok 4. Bankoda bulunan odasını Müftüoğlu ile değiştirdiğini söyledi.AK Parti'li Yağmurdereli, ancak Meclisteki odasının boş kalacağını, telefonları da Kızılay Genel Başkanlığına yönlendireceğini dile getirdi.

SANATÇILARIN SORUNLARINI BİLİYORUM

''TBMM'de sanatçıları nasıl temsil edeceğinin'' sorulması üzerine AK Parti İstanbul Milletvekili Yağmurdereli, sanatçıların, televizyoncuların, yapımcıların ve Türkiye'nin sorunlarını bildiğini kaydetti. Yağmurdereli, yeni Kültür Bakanı ile çalışma yapmayı istediğini de ifade etti.

Osman Yağmurdereli, 5 yıl sonra siyasi bir dizi çekmek istediğini belirterek, ancak bu dizinin ''Emret Bakanım'' gibi komedi olmayacağını belirtti. Yağmurdereli, dizinin 12 Eylül'den veya Turgut Özal döneminden başlayarak, bugüne kadarki dönemi anlatabileceğini sözlerine ekledi.

AA