kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

40 yıldır akreple besleniyor!

Yeni Haber
Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ve 40 yıldır akrep yediğini belirten çiftçiye ailesi tepkili...
Hasip Kaya'nın akrep yemesini doğru bulmadığını belirten ablası Sultan Yıldırım, ''Ben kesinlikle sürekli olarak akrep yemesine karşıyım. Bir gün rahatsızlanırsa ne olacak. Ailesi ne yapacak. Bu yüzden kendisiyle sürekli tartışıyoruz'' dedi.

Küçük yaşlarda iken ailesi tarafından akrep sokmalarına bağışıklık kazansın diye kendisine küçük bir akrebin yedirildiğini anlatan 3 çocuk babası Hasip Kaya, ''O günden beri bulduğum akrepleri yiyorum. Arka arkaya en fazla 5 akrep yiyebiliyorum. Beni akrep yerken gören insanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar'' dedi.

''AİLEM YEMEMEMİ ÖNERİYOR''

Bazı insanların gözü önünde akrep yediğini ama kendisine inanmadıklarını belirten Kaya, ''Bir hile yaptığımı iddia ediyorlar. Köyümde birçok insan da tuhaf karşılıyor. Ama ben akrep yemekten zevk alıyorum. Ailem akrepten korkuyor ve bana yemememi öneriyorlar'' diye konuştu. Bu güne kadar akrep dışında merakı nedeniyle, başka böcekleri de yediğini iddia eden Hasip Kaya, ''Bunlardan hiç birisinin tadı hoşuma gitmedi. Bu yüzden de bende akrep yemeye devam etme kararı aldım'' şeklinde konuştu.

Hasip Kaya'nın akrep yemesini doğru bulmadığını belirten ablası Sultan Yıldırım ise ''Ben kesinlikle sürekli olarak akrep yemesine karşıyım. Bir gün rahatsızlanırsa ne olacak. Ailesi ne yapacak. Bu yüzden kendisiyle sürekli tartışıyoruz'' dedi. Bu arada, kendisini görüntüleyen gazeteciler için Hasip Kaya, bir tabağın için topladığı 5 akrebi sırasıyla yedi.