kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ajda Pekkan, Muazzez Abacı ile sahneden indikten sonra, mikrofonu bir başka sanatçı konuğu olan Mine Koşan’a bıraktı.

Bazıları suya 'buu' derken biz sanat müziği okuyorduk

ÖZLEM AVCI MAGAZİN
Hafta sonunda Kıbrıs'ta konser veren Ajda Pekkan, son günlerde öne çıkan assolist polemiğine son noktayı koydu: Bir Muazzez Abacı'nın, Zeki Müren'in yeri doldurulamaz! Zaten dolduracak assolist de yok!..
Türk Pop Müziği'nin süperstarı Ajda Pekkan, geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs'ta son konserini verdi. Pekkan'ı izlemeye gelenler arasında, uzun süredir Amerika'da yaşayan Muazzez Abacı'nın yanı sıra; İpek Tuzcuoğlu, Mine Koşan ve Tuğba Özerk de bulunuyordu. Süperstar, eski dostu Abacı'ya uzun uzun sarılırken son günlerde yaşanan assolist polemiğine de gönderme yaptı: "Bazıları suya 'buu..' derken, bizler birbirimizden feyz alarak Türk Sanat Müziği okuyorduk. Bir Muazzez Abacı'nın, Zeki Müren'in yeri doldurulamaz! Zaten dolduracak assolist de yok!" Pekkan, bu sözleriyle son günlerde yaşanan 'kime assolist denir?' kavgasına da kendi tarafından son noktayı koydu.

KEDİLERLE OYALANIYORUM

Süperstar daha sonra Abacı'ya şunları söyledi: "Müziği bıraktın gittin, bizlere acımıyor musun? Bu torun sevgisi seni taa Amerika'ya sürükledi. Obsesif bir sevgi olsa gerek! Ama bize acımıyor musun da o güzel sesinden mahrum bırakıyorsun? Torun sevgisi güzel, anlıyorum. Ben de müzik yüzünden sevgilimden ayrıldım. Bak kedi-köpeklerle oyalanıyorum!"
Haberin fotoğrafları