kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Lindsay'in acıklı hikayesi annesi ve babasının eseri

Lindsay Lohan birkaç gün önce alkollü olmasına karşın otomobil kullanırken bir paparazziyi ezdi. Hakkında dava açılan yıldızın ruh halini değerlendiren uzmanlar, "Bütün bunlar ailesinden hiç sevgi görmemesinin eseridir" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Lindsay'in acıklı hikayesi annesi ve babasının eseri
Hollywood'un en güzel akrtislerinden Lindsay Lohan'in başı aylardır beladan kurtulmuyor. 21 yaşındaki oyuncu önce kendini gece hayatının kollarına attı, sonra da alkol ve uyuşturucu batağına battı. Rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlayan Lohan'in ayağına alkometre bağlandı.

BİR PAPARAZZİYİ EZDİ
Tedavisi 21 Temmuz'da biten güzel oyuncu, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz kendini yine gecelere attı. Tarih 24 Temmuz'u gösterdiğinde asistanı Tarin Graham ile Santa Monica yolunda ilerlerken karşısına çıkan paparazzilerden birini ezdi. Hatalı olduğu saptanan Lohan'in kanında alkol ve kokaine rastlandı. Bir gece hapis yattıktan sonra 30 bin dolar kefaletle serbest bırakılan Lohan hakkında adam ezmek ve uyuşturucu kullanmak suçlarından iyi ayrı dava açıldı.

YAKINDA HAPSE ATILABİLİR
Kariyerinde de düşüş yaşayan Lohan'i zorlu bir mahkeme süreci bekliyor. Onun büyük bir psikolojik çöküntü içinde olduğu fikrinde birleşen uzmanlar şöyle konuşuyor: "Lindsay, şöhreti sayesinde her hatasından sıyrılabileceğini zannediyor. Oysa hapsi boylayabilir. Yine de içinde bulunduğu durumun sorumlusu o değil. Anne ve babası sürekli kavga etmek yerine kızlarına sevgi vermeyi deneselerdi, Lindsay'in hikayesi çok farklı olabilirdi."
Haberin fotoğrafları