kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hediye deve tecavüzcü çıktı

DIŞ HABERLER
Avustralya'da eşi tarafından kendisine 60. doğum günü hediyesi olarak verilen devenin tecavüz etmeye çalıştığı kadın ezilerek öldü..
Avustralya'da akıllara durgunluk veren bir tecavüz girişimi yaşandı. Ancak bu kez, tecavüzcü bir deve, kurbanı ise sahibiydi. 60. doğum gününde eşi tarafından kendisine hediye edilen 150 kiloluk devenin tecavüz etmek istediği kadın ezilerek öldü. Önceki gün Brisbane kenti yakınlarındaki çiftlikte meydana gelen olayla ilgili olarak polis "Deve kurbanın üzerine çıktı. Kadının başını tutarak türlerinin üremek için yaptığı hareketlerde bulundu" şeklinde açıklama yaptı. Develer konusunda uzman Avustralyalı turizmci Chris Hill ise basına yaptığı açıklamada "Kesinlikle cinsel motivasyonlu bir hareket" dedi. Bir diğer uzman ise "Üreme dönemlerinde bu tip hareketlerde bulunurlar. Ancak bir insana yapıldığını hiç duymamıştım. 10 aylık bir deve cinsel ilişki için çok da hazır değildir. Bu olay sıra dışı" diye konuştu

UCUZ DİYE ALMIŞLAR!
Aile üyelerinin ifadesine göre deve daha önce de çiftlikteki keçiyi kovalayarak cinsel ilişkiye girmeye çalışmış. Avustralyalı kadına önce lama almak isteyen ailesinin, ucuz olduğu için deveyi tercih ettikleri öğrenildi.