kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Abdullah Karaca

MSN'de küfretti diye öldürdüler

Ali ÇETİNKAYA MERKEZ
Üniversite öğrencisi genç MSN'de sohbet ettiği arkadaşı tarafından öldürüldü. Zanlı, Abdullah Karaca'yı küfrettiği için öldürdüğünü öne sürdü..
Konya'da Selçuk Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Abdullah Karaca'dan (21) bir süredir haber alamayan yakınları, evine geldiklerinde gencin cesediyle karşılaştı. Polis, gencin boğazı kesilip kalçasından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Odada bulunan tabakta bir kişinin yiyeceğinden daha fazla üzüm bulunmasından yola çıkan cinayet bürosu ekipleri, gencin, tanıdığı kişi ya da kişiler tarafından öldürüldüğü ihtimalini değerlendirdi.

Antalya'ya kaçacaklardı
Üzümün alındığı marketin sahibi, üniversiteli gencin olay gecesi iki gençle birlikte geldiğini söyledi. Karaca'nın MSN yazışmalarını inceleyen polis olay gecesi Karaman'dan iki arkadaşının geleceğini saptadı. Yapılan araştırmada 18 yaşındaki Yasin Ayaş'ın aynı yaştaki arkadaşı Gökhan Açıkel ile birlikte trenle Konya'ya geldiği belirlendi. Gözaltına alınan iki zanlı, market sahibinin teşhis etmesi üzerine suçlarını itiraf etti. Suç aleti bıçakla çıkarken kapıyı kilitledikleri anahtarı yolda atan Ayaş, cinayeti Karaca'nın MSN'de kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü öne sürdü. Katil zanlısı ve cinayete yardım eden arkadaşının, yakalanmalarından iki saat sonra Antalya'ya gitmeyi planladıkları öğrenildi. İki zanlı adliyeye sevk edildi.
Haberin fotoğrafları