kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sosyetede yaprak dökümü

Şamdan Plus, evlilikleri ayrılık ya da boşanmayla biten ünlü sosyetik çiftleri inceledi..
Cemiyet hayatının büyük gıptayla izlenilen evliliklerinin üzerinde adeta kara bulutlar dolanıyor. Gün geçmiyor ki gazetelerde yeni bir boşanma ya da ayrılık haberi ile karşılaşmayalım. Şamdan son sayısında işte bu konuyu; sosyetenin, evlilikleri boşanma ya da ayrılıkla sonuçlanan çiftlerini araştırdı.

Ayrılıkları şoke etti
Ayrılık dosyasında en dikkat çekici ikili, Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın ile merhum Ekrem Dürüst'ün oğlu Kerem Dürüst'ün boşanması oldu. Çift, iki sene önce dillere destan bir düğünle dünya evine girmişlerdi. Attıkları her adım olay olan ikili, evliliklerinin ardından ABD'nin Miami'de yaşamaya başlamışlardı. Evlenmelerinin üzerinden çok da fazla süre geçmeden ayrılık haberleri gelmeye başladı ve kısa bir süre sonra da boşandılar. Sosyeteyi şoke eden bir başka ayrılık vakası, şüphesiz Cem Hakko ve Bettina Hakko çiftinin boşanması oldu. İkilinin 23 yıl süren evlilikleri, Hakko'nun, Musevi cemaatinin en güzel kızı kabul edilen Ronit Gülcan ile ilişki yaşaması ile sarsıntı geçirdi. Çift ekimde tek celsede boşandı.

KEREM DÜRÜST-SÜREYYA YALÇIN

Dillere destan düğünle dünya evine giren Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın ile merhum Ekrem Dürüst'ün oğlu Kerem Dürüst'ün boşanması da sosyeteyi şoke etti.

CEM-BETTINA HAKKO
Hakko çiftinin 23 yıllık evlilikleri, Cem Hakko'nun Ronit Gülcan'la ilişkisi yüzünden sona erdi.

ZEYNEP DERELİ-FETHİ PEKİN
Hande Ataizi'nden 24 saatte boşanan Fethi Pekin, son eşi Zeynep Dereli ile yaz başında evlerini ayırıp, ayrıldı.

GALİP-BERNA GÜREL
Ünlülerin diş hekimi ve ralli pilotu Galip Gürel ile Berna Gürel de yollarını ayırdı. Çiftin, boşanmaları da yakın gözüküyor.

SERRA-OSMAN MERZECI

Kerevitaş'ın patronu Osman Merzeci ile Haagen-Dazs'ın mümessili eşi Serra Merzeci'nin 10 yıllık evlilikleri tek celsede bitti.
Haberin fotoğrafları