kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gözde Türkpençe

Saçma sapan tesadüflerin olmadığı bir dizide oynayacağız

İLİŞKİLİ HABERLER
Saçma sapan tesadüflerin olmadığı bir dizide oynayacağız
Eylül ayında çekimlerine başlanacak 'Sen Ağlama' adlı dizide Keremcem'in rol arkadaşı Gözde Türkpençe. Daha önce 'Şöhret Okulu'nda da oynayan Türkpençe konservatuvarın modern dans bölümünden mezun. Çeşitli müzikallerde dans etti ama ileride ses ve oyunculuk dersi alıp gerçek bir müzikal yıldızı olmayı hayal ediyor.

* Son diziniz pek umduğunuz gibi olmadı galiba? Keremcem: 'İki Yabancı' çok güzel bir dizi olarak başladı. Ama Ürgüp'teki ve prodüksiyondaki tersliklerin üzerine başka şeyler de gelince dizi artık yapmaktan memnun olmadığımz bir hale dönüştü. Biz de bitirmeye karar verdik.

* Keremcem'in dizilerini izliyor muydunuz? Gözde Türkpençe: Evet, 'Aşk Oyunu'nu izliyordum. Keremcem'in oyunculuğunu beğeniyorum Bazı insanlar belki çok karizmatik olur, belki çok yakışıklı olur ama bir enerji veremez. Seyirciye geçmez o elektrik. Ama Keremcem'de etrafına sıcaklık yayan pozitif bir etkisi var. K: 'İki Yabancı' bittiğinde haliyle bir sürü hikaye okuduk ama hiçbir şeyi beğenmedik. Aykut Gürel ile istediğimiz şey hikayede sıcaklık olması, kanımızı kaynatmasıydı. 'Sen Ağlama' yı bir çırpıda okudum. Gözde konusunda da hikaye konusunda da herkes fikir birliğine vardı. Dizinin senaryosunu Süheyla Acar yazdı. Yönetmeni Sis ve Gece'nin yönetmeni Turgut Yasalar. Yasemin Conga, Naşit Özcan ve Cem Karakaya da oynayacak.

* Konusu ne? K: Tesadüf eseri bir apartmanda bir araya gelen insanların hayatlarının dışarıda da kesişmesini anlatan bir hikaye. Bir avukatı canladırıyorum. Babam da avukat zaten ve senaryoyu okuduktan sonra "Bu benim hayatım" dedi. İnamadım. İlişkiler çok iyi ayarlanmış. Saçma sapan tesadüfler yok. G. T. : Ben evlenmekten son anda vazgeçen kariyer sahibi bir kadını canlandırıyorum. Rol benim de çok içime sindi. Çünkü bir sürü senaryo var ve hepsi birbirine benziyor. Ablam (Ahu Türkpençe) hep şunu söyler; Eğer bir rolü gerçekten sevmezsen onu oynayamazsın.

* Ablanızdan fikir alır mısınız? Hem de her konuda. Biz biribirne çok yakınız. Onun fikirleri benim için çok önemli.